• Ylvas Tarotblogg

  Tillbaka till min vardag


  By Ylva, 2021-01-18
  Tillbaka till min vardag

  Tarot är en del av min vardag, mest då min privata men sista tiden har jag inte ens varit inne på Tarotakademin utan runor är det som tagit min mesta tid på sidan om tolkningar, skrivande, bokföring samt egen ledig juletid. 

  Men nu blir det min vardag igen, för snart startar årets första Tarotkurser, det känns helt fantastiskt. För kursena är givande, dels får jag själv insikter, men just att se andra människor får aha upplevelser, att de förstår Tarot, att de kan tolka korten. 

  Men jag får nog se över datumet för Keltiska Korset, den börjar före grundkursen men å andra sidan de som gått grundkursen kan behöva en fortsättning, för att tolka Tarot är något som alltid är aktuellt, att finna nya vinklingar, nya insikter, ny kunskap omkring varje kort för sig men även tillsammans med andra kort.

  Personligen tycker jag att jag har de allra bästa kurserna, för min ambition är att alla ska lära sig, enkelt men ändå förstå djupet. Att inte krångla till det, förstå det system som finns i korten.

  Det har varit mycket kort privat eftersom det har varit årstolkningar, det känns som en förmån att få förtroendet att se in i en persons kommande år. Jag har märkt att det finns två tendenser som är återkommande. Dels i april verkar de flesta ha en kanonmånad, kanske en av tio har en vanlig månad. Medan i juli har en av tio en bra månad, mest för att de är ute på resa, för de resterande nio är det tuffare än vanligt. Men jag ämnar inte se på om det händer något speciellt i Sverige under juli, kanske låter ego, jag är inte där, jag har sett att alla överlever, för just nu verkar det mesta vara så kaotiskt att det känns bäst att inte veta, bara konstatera att det blir orkan om jag ska se det som en väderleksprognos.

  Men trots covid och strul i världen ser ändå de liv jag sett helt okej ut, det känns bra, för att tolka kort som inte är positiva är för det mesta en utmaning som kan vara inspirerande men när det blir för mycket blir det bara tungt. Men positivt nu är för min egen del samt mina kursdeltagare att de kan utveckla mer av sin kunskap, oavsett om de aldrig hållit i en Tarotlek eller tolkat i flera år.

  Min kurscoaching är kvar en stund till, känns som en bra deal, att få ett helt kurspaket, alla kurserna under året för ett kanonpris, men engagemang ska belönas. Du läser mer om kurscoachingen här >>> Fördelar om du vill utveckla mer under året. Ibland undrar jag om de flesta som är intresserade tar Tarot lite för givet? Igår hade jag kurs i Runmagi (del 2) alla var närvarande, så är det på varje kurs om runor medan det kan vara någon som är frånvarande när det gäller Tarot. Föresten, runor är något som passar ypperligt bra till Tarot, kan du även grunden där, då har du mycket gratis till stora Arkanans kort.

  Nu ska jag själv blanda mina kort för min vecka, det brukar jag göra först på måndagar men idag har så mycket annat varit igång att jag inte hunnit med. Jag har redan min årsstjärna samt mina tremånaders för januari, februari samt mars, en månadsstjärna för januari. Låter det mycket, men så är det enkelt för mig att lägga upp korten, tolka dem, men även skriva ner dem för att ha koll. Jag ser själv fram emot dessa månader, för jag gillar mina kort i år, även för juli. 

  Idag ska jag studera kortet 10 i Mynt för min egen del, för det är en av de saker jag börjat med under det nya året, att kolla in ett kort lite extra varje dag. Vilket kort har du koll på idag?

 • Aktuella kurser

  reklamomslagkortforkort.jpgDu kan börja redan idag med en enklare Tarotkurs - Kort för kort

  Är du nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig själv någon gång eller bara drar ett kort för vägledning? Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

  Du finner en enkel text till varje kort, men även en ljudfil även en PDF som du kan srkiva ut för egna anteckningar. Dessutom det bästa av allt i denna kurs är de reflektioner som du bör svara på. Du finner dessutom vägledning via filmer som finns på den kursprofilen. Ett enkelt sätt för dig att lära dig grunden.

  Du har tillgång till materialet i ett år. 

  När du bokat din plats får du tillgång till profilen där kursen finns med texter, ljudfiler och filmer men även frågor där du senare kan även se svaren.

  Julkurspris 800:- Medlemspris 600:-
  Du bokar din plats genom att betala in aktuell summa.

  Swish 073 063 1657 
  Paypal order@ylvatrollstierna.se

 • Klicka på ett kort

  408681_143423055812615_808182597_n.jpg