• Presentation av certifierade Tarottydare

  Här under finner du de personer som gått kurs för mig och sedan valt att ta certifikat (prov) för att visa att de kan tolka Tarot med kunskap och medmänsklighet. Listan fylls på allt eftersom jag får information från dem.

 • Ylva Trollstierna

  170327ylva.jpgJag, Ylva är den som ansvarar för Tarotakademin.

  Jag har tolkat Tarot sedan 1974 då jag bodde i Nottingham, England. Men inte förrän omkring 1988 blev det mer allvar och heltid. 1993 kom min första bok utom Tarot, "Tarot, steg för steg" och sedan dess har det blivit ca 16 böcker om Tarot, några lekar och en helt suverän gedigen medlemssida som du finner här inne som medlem.

  1993 var jag med och startade Svenska Tarotförbundet där vi auktoriserade tolkare, idag certifierar jag Tarottolkare som du finner här inne.

  Jag brinner för Tarot, det är så himla kul, det är som att lösa rebusar och vid detta laget så har jag massvis av kunskap för att kunna tolka korten och ge dig vägledning på det du funderar över. 

  Jag svarar på Vita Vingars Tarotlinje

 • Annika Kucharski

  annika.jpgSkövde

  annikakucharski.se

  Profil på Vipstar

  Jag heter Annika och jag har nog alltid varit intresserad av det andliga. Hade redan som barn en del upplevelser som jag då inte förstod men som jag förstår nu.

  Angående tarotintresset så började det redan i tonåren då jag fick tarotkort som bilaga i en veckotidning, vet att jag satt och plockade med dom men det fanns inte med någon guidning om hur man skulle börja så jag la ner det efter ett tag. Intresset har dock alltid funnits kvar.

  År 2009 beställde jag en tarottolkning av en arbetskamrat, när jag fick den berättade hon att hon även hade kurser, så jag gick min första tarotkurs hos henne. (2009-03-16)

  När jag ville lära mig mer så nämnde hon att det fanns en Ylva Trollstierna som hade kurser och även certifiering och på den vägen är det. 
  Det började med 
  Stora distansutbildningen (2011-03-27) för att sedan Certifierieras (2011-06-17).

  Efter det har jag gått flera kurser för att förkovra mig, se nedan.

  Jag finns även på FacebookTarotstigen

  Stora Arkanan del 2 (2011-12-30)
  Helgkurs: Tarot, aura, chakra, färger, djurkommunikation mm (2011-04-01)
  Distanskurs: Aura och färg (2012-02-19)
  Helgkurs: Aura och färg (2013-05-10)
  Helgkurs: Prismatarot (2013-11-01)
  Helgkurs: Symboler och drömmar (2014-08-29)
  Helgkurs: Tarot och kärlek (2014-09-12)

 • Trixie

  trixie.jpg"Trixie den vita häxan, det är jag. Jag är medial tarottolkare och blivande prästinna  med ett genuint intresse för magi.

  Jag kommer från ett siar släkte och har sedan barndomen upplevt andra världar och väsen. Även utomjordiska.

  Jag använder mina kort, min klarsynthet och min känslighet när jag vägleder. Fråga mig om vad du vill som rör dig, även om borttappade föremål.

  Väl mött!"

  Certifierad Tarottydare.

 • Margareta Donosa

  margaretalinjen.jpgNär jag och min bror gick en kurs i början av 90-talet fick jag veta att det som jag tagit för ytterligare ett synfel (jag fick glasögon när jag var nio år) helt enkelt var auror! Jag har alltså i hela mitt liv sett auran runt allt levande (och "dött"), inga färger dock.

  Min bakgrund är bland annat också att jag sedan dess fått och gett en mängd svar från mina Tarotkort. Jag är fortfarande fascinerad över hur dom kan ”veta” så mycket och jag tycker det är såå spännande att tyda åt och hjälpa andra att få svar eller kanske rättare sagt, vägledning från korten.

  Sedan 1995 har jag förmedlat reiki, både i min verksamhet som friskvårdsterapeut, men också skickat reiki på distans på alla möjliga och omöjliga tider på dygnet, och fått lika fascinerande resultat där, också sååå spännande! Sedan 2015 kan jag även erbjuda Karuna Reiki.

  Det bästa med både Tarot och Reiki är glädjen i att kunna hjälpa andra människor med antingen vägledning eller helt enkelt att må lite bättre eller till och med bra.

  Välkommen med dina frågor och/eller önskemål.

  Länk till min hemsida.

 • Åsa Svensson Westman

  åsa 171114liten.jpgÅsa heter jag och är en glad och positiv tjej på 50+, bor i Östergötland. 

  Ekonom är jag i grunden så siffror har jag lätt för.
  Jag började att gå en hel del tarot kurser innan jag hittade Ylvas Stora distanskurs som jag gick 2003 och blev certifierad av Ylva.
  Detta med den andliga sidan var spännande så jag fortsatte i rask takt att utbilda mig inom healing, meditation, Attraktionslagen och är även utbildad Coach. 
  Jag coachar och spår dig gärna och hjälper dig att förstå hur du ska kunna utnyttja kraften i attraktionslagen, det går bra via telefon eller skype. 
   
  Vill du lära dig Tarot, meditation, mer om andlighet? Om du drar ihop en grupp på minst 5 personer i närheten av Linköping, Motala med omnejd -  ja då kommer jag gärna och har en kurs hos dig.
  Maila mig för prisuppgifter och mer information

  Tarot Cert:  Dec 2003

  Email   aswehb@gmail.com  

  skype svensson.westman

  Facebook: Tarot och alternativ andlighet 
 • Marie Eriksson

  marie.jpgJag heter Marie, och är medial sen födseln, det andliga har alltid varit en del av mig.

  Jag är Certifierad Tarot tolkare och har hållit på med Tarot sedan 1995, samt Reiki Master / Karuna Reiki® Master, gick min första kurs 2000, och ger sessioner samt håller kurser i healing.

  Jag har gått mina healing utbildningar och mitt Tarot Certifikat för Ylva, som är en underbar person som jag är glad över att ha fått lära känna och ha som vän. 🌸

  Även om om tarot och healing ligger mig närmast om hjärtat så pysslar jag även på med kristaller, pendel, slagruta, drömtydning m.m

  Blessed Be
  Marie
  marie@magicstar.nu

  www.magicstar.nu