• Queen of Wands.jpg

 • Dam i Stavar - Hängivenhet

  Färg: Orange och Svart

  Astrologi: Den feminina aspekten av Väduren, Lejonet och Skytten.
  Totems:
  Puma
  Nyckelord: Hängivenhet

  Betydelse      
  En kvinnoroll, den som styr över karriär och ansvarsroller. En kvinna med auktoritet och styrka, kan lätt vara för sig själv men lika gärna blanda sig i allt och gärna vara den som sätter igång händelser. Den medvetna och kraftfulla kvinnan som alltid klarar sig själv.
  Omvänd:       
  En kvinna med dåligt tålamod. En som lätt tappar humöret, blir snabbt irriterad och har svårt att ta det lugnt och visa förståelse för andra. 

  Ylvas ord om kortet
  Denna dam hon står på den vänstra sidan, med staven bakom sig. Har lämnat öppet på den högra sidan för det som kan komma. Puman finns med kraft i hennes tanke och intuition.

  Varför kommer Dam i Stavar?
  För att du nu är dedikerad arbetsmässigt, ett projekt tar upp din tid, hela din tid. Du ger allt i det som du tror på och är helt engagerad ifrån kropp, ande och själ. Du ger järnet och vågar ta för dig mer än tidigare.

  Puman som totem
  Visar att du har en inre kraft, du vet vad du tror på, vem du är och vad du vill i livet, och du tar det i din egen lunk helt övertygad om att du fixar allt. Visar även att du kan agera snabbt, snabbare än vad de flesta förväntat sig och du tar din fart med ro, för du har full kontroll. Visar att du är stark, fokuserad, vet vad du vill, har enorm energi, ger aldrig upp utan det du ska förverkliga det agerar du. Du sköter dina egna affärer, vet att ensam är stark och litar till din förmåga att skapa det som du vill ha. Men du är öppen för gemenskap, att bli ompysslad och genom din list så kan du bara hänga med och låta andra arbeta för dig. 

 • Reflektioner

  Hur ser du på din yrkesroll?

  Vad är din kreativa sida?