• Knight of Swords.jpg

 • Knekt i Svärd - Strul

  Färg: Indigo Vit
  Astrologi:
  Tonårsaspekten av lufttecken, Tvillingarna, Vågen och Vattumannen.
  Totems:
  Myra

  Betydelse:
  Visar att här finns aktivitet av den sort du inte önskar medvetet, händelser och skeenden som rubbar din trygghet. Snabba händelser spå gott och ont, intensitet, turbulens och många idéer som ska prövas i tid och otid.
  Omvänd:
  Visar på bekymmer och oordning, oväntade händelser som ställer till besvär. Kraftig turbulens och okontrollerade händelser. Stökigt och katastrofalt.
   

  Ylvas ord om kortet
  Knekten kommer från den vänstra sidan men är mer i mitten, mitt av allt där han har ett svärd i handen och ett bakom sig, beredd att möta det mesta, håret flyger omkring eftersom han är allt annat än stilla.

  Varför kommer kortet?
  För att du nu har skapat en del oro, du är ombytlig, har svårt att stanna upp, skapar kaos medvetet eller omedvetet.

  Myran som totem
  Visar på att du kämpar för ditt mål, fast övertygad om att du kommer att nå det, förr eller senare, tiden spelar ingen roll, det viktiga är att du når ditt mål. Detta är ett tufft karma att bära på, myrmedicin. Du har ett stort tålamod, en enorm vilja, du är noggrann och kämpar för det du tror på ända in i slutet. Hett temperament och är inte rädd för dem som är större än dig, för det är endast på utsidan, du vet att du är en del av en grupp eller den som styr en grupp så du är ändå störst! Men balansen är hårfin, myrmedicin är närmaste steget till överlägsen intelligens och dårskap, risken för depressioner, manodepressivitet, schizofreni och total galenskap ligger hela tiden på lut, tappar du kontrollen så freakar du ut. Det gäller att noga sätta upp ditt mål tillsammans med andra och inte göra dig själv större än vad du är, även i ledarposition så måste du vara en del av de andra och ha kunskapen med dig att du är inget utan någon annan. Visar att du är idog, speciellt i det som rör saker som är viktiga för dig. Du har lätt för att engagera dig och svårt för att släppa, sluta och gå vidare. Du kan gå på djupet i ämnen och verkligen utröna vad som är orsaken.

 • Reflektioner

  Vad går livet ut på för dig? 

  Varför finns det motstånd?