Tarotkurser Distans

Latest Followers:


Kanske du länge tänkt att du ska lära dig tolka Tarot men vet inte riktigt hur? Kanske du läst någon av mina böcker men det faller ändå inte riktigt på plats? Kanske du redan kan några av korten men känner att något fattas?

Det är nu som jag erbjuder dig att i din egen takt, men med lite pepp förverkliga din andliga resa med Tarotkortens symbolik.

Jag är helt övertygad att du kan som många andra lära dig att tolka Tarot på ett enkelt, givande sätt.
Du har vägledning genom hela kursen i filmer, men även i personliga webmöten. Dessutom finns ett webmöte i månaden där alla medlemmar samt kursdeltagare kan medverka. I de pratar vi vidare om korten, frågeställningar, avslutar webmöten med tolkningar av olika frågor som deltagarna har skickat in, jag lägger kort för varje fråga, du ser korten, vi tolkar tillsammans, ett suveränt sätt att vidareutveckla dina kunskaper.

Du kan välja bland följande kurser, du bör starta med grundkursen

Tarot grundkurs"Tarot, kort för kort"  >>>
Du kan se två av de filmer som finns i den kursen från del 1 
Presentation av stora Arkanans 22 kort, samt Elemenstjärnan som är den utläggningen vi använder i denna kurs. Förutom det finns på kursprofilen även webmötena i film samt frågor och svar för att du ska tänka till om korten. 
Stora Arkanan >>>
Elementstjärna >>>

Tarot Keltiska Korset >>>
Information kommer

Tarot och tidigare liv
Här lär du dig mer om vad varje kort har för betydelse om du vill lägga kort för tidigare liv, det kan ge dig förutom en berättelse en djupare förståelse för kortens betydelse i olika kulturer samt århundranden.
Tarotleken innehåller 22 arketypiska personligheter i stora Arkanan men även 16 personligheter i sviterna som handlar om olika stjärntecken, temperament. För många är dessa kort de svåraste att läsa ut, men här lär du dig grunderna vilket skapar en mer levande bild av varje person som visar sig i en tolkning. Men självklart ser vi även på Ess till 10 i varje svit, vilka händelser som har utspelat sig.

Tarot och kärlek
Kärleken är troligen den fråga som kommer upp mest när det gäller Tarot, här ser du vad kärleken har för betydelse för man eller kvinna, i relation oavsett om den är lycklig eller komplicerad. Du lär dig att läsa ut aspekterna för kärlek i alla sviterna, inte bara bägare.


Blogg- Hur Tarotkurserna började >>>


Kursdeltagare tycker:

"Tycker att jag lärt känna korten på ett bättre sätt än jag trodde jag skulle hinna på 9 ggr. Jag har pluggat på egen hand ca 6 månader genom att läsa din bok korten på bordet en gång i ett svep och flera ggr till i kapitlen om sviter etc. Jag har skrivit ner alla kort i form av minnesanteckningar för mig själv. Lagt kort på mig själv och för mina närmaste. Din kurs och ditt upplägg och din personlighet hr hjälpt mig att våga, tolka mellan raderna, runt omkring, sammanfatta budskap, utföra de rätta frågeställningarna, lärt mig om moral och hur viktig min roll som tarotläsare är- att jag visar respekt mot mig själv och andra människor. Har tystnadsplikt som jag använder med tillit och vördnad. Att välja mina ord men ej för den skull kringgå sanningen, allt för att hjälpa den som vill ha vägledning och stöd. 
Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta"/Gina

"Jag tycker att kursen var superbra. För under dom här veckorna så lärde jag mig några grunder i tarot och jag har börjat att lägga en stjärna varje dag och nån gång för en vecka. Jag känner en tillit till korten efter din kurs. Det var så här att jag för första g skulle köra hästtransporten till tävling med min dotter (och då ska du veta att jag är urkass på att backa🤣 Jag ställde frågan om hur det blir om jag kör dit och om hur det blir om jag inte kör dit med tre kort på varje fråga. Helt solklart visade korten att jag skulle åka och jag backa två gånger själv under den resan. Så nu frågar jag korten och går på de svaren jag får.
Tack för en inspirerande kurs"./Maria

Latest Activity

  View All

Latest Music   View All

No Music Submitted!

Latest Videos   View All

Elementstjärnan

Elementstjärnan


last year - Comments: 0
Grund, del 1 stora Arkanan

Grund, del 1 stora Arkanan


last year - Comments: 0