• Tarotlinjen 0939-20 50 300

 • Information

  ylva_tarotvit.jpgTarotlinjen är öppen för samtal måndag - fredag. Du ser aktuella tider och vem som svarar innan eller här bredvid.

  Ylva är granskad av Bl.a Expressen som gav Ylva titeln Sveriges Tarotdrottning. Även granskad av Insider (Robert Aschberg TV3) som ringde till alla certifierade tolkarna på Tarotakademin. Du ser vem som svarar enligt inlägg på Tarotlinjens sida på Facebook.

  När du ringer Tarotlinjen så betalar du 19:90 kronor per minut.
  Ett samtal är i snitt mellan 3-10 minuter. Du ställer din fråga och jag, Ylva svarar efter vad vi ser i Tarotkorten och i det genom vår livserfarenhet.
  Du får alltså professionell vägledning av mig . Total tystnadsplikt gäller.
  Inget lämnas ut av det som en kund sagt och i det så svarar jag inte heller på frågor som rör någon annan än dig själv.

  Jag ser mig själv som en av de mest ansvarsfulla, professionella Tarottydare som gör sitt bästa för att vägleda dig rätt, ja rent ut sagt så är jag en av de absolut bästa Tarottydare du kan prata med. Med 36 års erfarenhet av Tarotkort och 13 böcker i ämnet så kan jag en hel del.

  Lite information om Tarot och när du ringer Tarotlinjen.
  Tarot är 78 symboliska bilder. Det finns många myter kring Tarot. Ingen vet med säkerhet hur gammal den är eller varifrån den kommer. Det finns en mängd olika teorier om att den härstammar från Kina, Indien eller Egypten. Den finns dokumenterad från 1300 talets Frankrike. Dessa 78 kort har var och en olika symboler som man tolkar, en liknelse kan vara att om du läser en bok så läser du texten och ser/skapar bilder i ditt inre, med Tarot så läser man bilden och skapar texten i sitt inre och blir det som Tarottolkaren berättar. Inget i livet är en slump, det finns en lag inom energin som gör att varje kort hamnar på rätt ställe och beskriver en händelse, en upplevelse.

  När Tarottolkaren lägger en s.k stjärna (en uppläggning) så bestämmer man sig för en viss period i livet och oftast även en fråga, ex vis om en kärleksrelation. Korten läggs ut i ett visst mönster där varje plats har sin betydelse, ett kort har med sig en grundsymbolik med den tolkas olika om det är för personen, en tidsperiod, en möjlighet eller en begränsning som man bär med sig.

  Tarot vägleder utifrån den energilag som finns som visar på vad som varit, vad som är och vad som kan bli, d v s du har alltid din fria vilja.

  Alla kort kommer alltid på rätt plats, men ibland så kanske man inte vill veta något svar som säger emot det man själv önskar. Tänk då på att inget är en slump utan en vägledning. Valet är alltid ditt, korten bestämmer inte ditt öde utan ger dig en möjlighet att skapa utifrån de förutsättningar som finns. Korten kan även användas för att se bakåt i tiden och att se på sitt nuläge med inriktning på en personlig utveckling, de är anpassade till alla kulturer, religioner och politiska aspekter av livet och kan genom sin bred ge den mest perfekta vägledning. Fördelen med en tolkning via Tarot mot för endast genom ett medium är att Tarottolkaren har utvecklats genom kunskapen i att lära sig att tolka dessa kort och att korten inte har någon förutfattad mening utan visar på vad som är, inte på vad man tror eller anar.

  Tarot är det mest populära sättet att se in i framtiden, just därför att det visat sig var pålitligt, ibland överraskande obehagligt i sin träffsäkerhet. Många frågar sig " Men om jag spår mig fler gånger, kommer då samma kort upp?". Det kan hända, men för varje gång du frågar så har en utveckling skett, i vardagen och i ditt sinne som vägleder dig till att göra det bästa av varje situation. Tarot ger dig inte din stora kärlek, men Tarot kan hjälpa dig att avveckla eller avsluta det som inte ger dig den kärlek som du önskar. De allra mesta frågorna handlar om kärlek, kanske för att den är viktigast för de flesta av oss. Det är en klar fördel att låta spå sig för en relation, att bli mer uppmärksammad på vad som kan gå fel och kanske mest på vad som är positivt, vad som kan utvecklas eller helt enkelt om man inte tänker klart, för kärleken kan göra vem som helst blind!

  Med Tarot så får man även svar på frågor om arbete/utbildning, du kanske står inför ett val att arbeta eller studera eller ett nytt arbete, du kanske är arbetslös och kan då genom tarot få vägledning om hur du lättast får ett jobb som du trivs med och när det kommer. När det gäller ekonomin så kan man med Tarot även se hur du hanterar din ekonomi, perioder där du bör se upp eller när du kanske vinner den stora summan pengar vi alla drömmer om. Din hälsa är ett annat område som är viktigt och där man kan se förvarningar om ev. ohälsa eller vägleda dig till att uppmärksamma något som inte är rätt i dina energier, kom ihåg en professionell Tarottolkare berättar aldrig något farligt eller förödande utan vägleder dig förbi det som kan vara ett stort motstånd eller "olycka" i ditt liv. Tänk på att det är ingen slump att du spår dig utan den perfekta vägledningen som kommer din väg.

  Dumma frågor ger dumma svar!
  D v s din fråga bör vara genomtänkt och utifrån din situation.

  Jag, Ylva ser fram emot förtroendet att vi får vägleda just dig via Tarot

 • Ylva Trollstierna

  170327ylva.jpgDet är jag som har ansvar för Tarotlinjen.
  Jag började tolka Tarot 1974 för eget bruk och som "jobb" i slutet av 80-talet.
  Sedan dess har det blivit en del samtal, tolkningar, böcker och kurser.
  1993 startade jag tillsammans med några andra Sveriges Tarotförbund där jag var ordförande.
  Idag certifierar jag Tarottolkare som gått utbildning för mig, det är bland annat några av dem som du finner här under i presentation.

  Jag försöker svara två kvällar i veckan och någon dag heltid, tyvärr inte varje dag, då jag är upptagen med att skriva om Tarot eller jobba på denna sida.

 • Åsa Svensson Westman

  åsa 171114liten.jpgÅsa heter jag och är en glad och positiv tjej på 50+, bor i Östergötland. 

  Ekonom är jag i grunden så siffror har jag lätt för.
  Jag började att gå en hel del tarot kurser innan jag hittade Ylvas Stora distanskurs som jag gick 2003 och blev certifierad av Ylva.
  Detta med den andliga sidan var spännande så jag fortsatte i rask takt att utbilda mig inom healing, meditation, Attraktionslagen och är även utbildad Coach. 
  Jag coachar och spår dig gärna och hjälper dig att förstå hur du ska kunna utnyttja kraften i attraktionslagen, det går bra via telefon eller skype. 
   
  Vill du lära dig Tarot, meditation, mer om andlighet? Om du drar ihop en grupp på minst 5 personer i närheten av Linköping, Motala med omnejd -  ja då kommer jag gärna och har en kurs hos dig.
  Maila mig för prisuppgifter och mer information

  Tarot Cert:  Dec 2003

  Email   aswehb@gmail.com  

  skype svensson.westman

  Facebook: Tarot och alternativ andlighet 
 • Anki

  anki1.jpg

  Hej!

  Jag heter Anki och jag ser fram mot att få vägleda dig i dina frågor.

  Jag är uppväxt i en familj där det var självklart med öppenhet inför livets mysterium och dess frågor.

  I huvudsak vad det Martinus kosmologi som var basen i diskussioner. Jag har sen studerat vidare för att hitta min egen sanning, och efterhand som jag läst har nya frågor dykt upp.

  Jag är öppen för olika teorier och har bla utbildat mig som friskvårdsterapeut, avslappningslärare, medium och healer, änglakort och nu senast att tyda tarotkort.

  Hoppas vi hörs här på linjen :)

 • Annika Kucharski

  IMG_20181009_175819_876.jpg  Skövde

    annikakucharski.se

    Profil på Vipstar

    Jag heter Annika och jag   har nog alltid varit   intresserad av det andliga. Hade redan som barn en del upplevelser som jag då inte förstod men som jag förstår nu.

    Angående tarotintresset så började det redan i tonåren då jag fick tarotkort som bilaga i en veckotidning, vet att jag satt och plockade med dom men det fanns inte med någon guidning om hur man skulle börja så jag la ner det efter ett tag. Intresset har dock alltid funnits kvar.

  År 2009 beställde jag en tarottolkning av en arbetskamrat, när jag fick den berättade hon att hon även hade kurser, så jag gick min första tarotkurs hos henne. (2009-03-16)

  När jag ville lära mig mer så nämnde hon att det fanns en Ylva Trollstierna som hade kurser och även certifiering och på den vägen är det. 
  Det började med 
  Stora distansutbildningen (2011-03-27) för att sedan Certifierieras (2011-06-17).

  Efter det har jag gått flera kurser för att förkovra mig, se nedan.

  Jag finns även på FacebookTarotstigen

  Stora Arkanan del 2 (2011-12-30)
  Helgkurs: Tarot, aura, chakra, färger, djurkommunikation mm (2011-04-01)
  Distanskurs: Aura och färg (2012-02-19)
  Helgkurs: Aura och färg (2013-05-10)
  Helgkurs: Prismatarot (2013-11-01)
  Helgkurs: Symboler och drömmar (2014-08-29)
  Helgkurs: Tarot och kärlek (2014-09-12)

 • Marie Eriksson

  marie.jpgJag heter Marie, och är medial sen födseln, det andliga har alltid varit en del av mig.

  Jag är Certifierad Tarot tolkare och har hållit på med Tarot sedan 1995, samt Reiki Master / Karuna Reiki® Master, gick min första kurs 2000, och ger sessioner samt håller kurser i healing.

  Jag har gått mina healing utbildningar och mitt Tarot Certifikat för Ylva, som är en underbar person som jag är glad över att ha fått lära känna och ha som vän. 🌸

  Även om om tarot och healing ligger mig närmast om hjärtat så pysslar jag även på med kristaller, pendel, slagruta, drömtydning m.m

  Blessed Be
  Marie
  marie@magicstar.nu

  www.magicstar.nu

 • Trixie

  trixie.jpg"Trixie den vita häxan, det är jag. Jag är medial tarottolkare och blivande prästinna  med ett genuint intresse för magi.

  Jag kommer från ett siar släkte och har sedan barndomen upplevt andra världar och väsen. Även utomjordiska.

  Jag använder mina kort, min klarsynthet och min känslighet när jag vägleder. Fråga mig om vad du vill som rör dig, även om borttappade föremål.

  Väl mött!"

  Certifierad Tarottydare.

 • Margareta

  margaretalinjen.jpgNär jag och min bror gick en kurs i början av 90-talet fick jag veta att det som jag tagit för ytterligare ett synfel (jag fick glasögon när jag var nio år) helt enkelt var auror! Jag har alltså i hela mitt liv sett auran runt allt levande (och "dött"), inga färger dock.

  Min bakgrund är bland annat också att jag sedan dess fått och gett en mängd svar från mina Tarotkort. Jag är fortfarande fascinerad över hur dom kan ”veta” så mycket och jag tycker det är såå spännande att tyda åt och hjälpa andra att få svar eller kanske rättare sagt, vägledning från korten.

  Sedan 1995 har jag förmedlat reiki, både i min verksamhet som friskvårdsterapeut, men också skickat reiki på distans på alla möjliga och omöjliga tider på dygnet, och fått lika fascinerande resultat där, också sååå spännande! Sedan 2015 kan jag även erbjuda Karuna Reiki.

  Det bästa med både Tarot och Reiki är glädjen i att kunna hjälpa andra människor med antingen vägledning eller helt enkelt att må lite bättre eller till och med bra.

  Välkommen med dina frågor och/eller önskemål.

  Länk till min hemsida.

 • Ann- Marie

  AnnMarie_Tarotlinjen.jpgJag, Ann- Marie är utbildad beteendevetare, friskvårdsmassör, änglamassör och energibehandlare i Angelic Reiki. Som medium använder jag mig främst av min klarvetande förmåga.

  När jag kanaliserar budskap från universum använder jag mig av bland annat verktyg som tarotkort och änglakort. Jag tonar in mig och läser av dina energier. Änglarna är alltid med, är en naturlig del av mitt energiarbete och ger tröst, skydd och uppmuntran.

  Vi människor vibrerar i olika frekvenser. Det du ber om är det du får; när man lärt sig att behärska förmågan om attraktionslagen kan magi uppstå. Det bästa med mitt jobb som medium och healer är glädjen att få möjlighet att hjälpa människor se sin egen potential och styrka.

  Jag kan vägleda dig i nuet och i framtiden, men självfallet har du själv ansvaret, du har din egen fria vilja och besluten är alltid dina.

  Ring mig gärna och kom ihåg; ju tydligare fråga, desto tydligare svar.

  Hemsida: www.anabell.se

  Facebook: www.facebook.com/anabell.se