• Tarottolkning 1/2 år

  ylvafbtarot.jpgFrån den 1 april är det bara mina medlemmar samt tidigare kunder som kan boka tolkningar med mig, passa på nu att boka din framtid i Tarot för perioden mars-oktober 2019
  Dessutom bokar du nu till priset av 500:-

  Jag lägger min version av Keltiska Korset och det så ser jag först på vem du är under perioden, vad som styr dig, vad du styr, blockeringar och mönster.

  Din hälsa är under perioden och hur du mår rent allmänt.

  Vad sker med din andliga utveckling?

  Hur ser din arbetssituation ut eller studier eller något annat som du hittar på? 

  Hur ser ekonomin ut, sämre, bättre, oväntade utgifter eller inkomster?

  Kärleken (den eviga frågan) vad händer där.

  Samt månaderna, vad händer i dem, länkade samman månad för månad. 

  Som avslutning en översikt samt vad som är sämst och bäst för dig under detta halvår.


  Du bokar genom att swisha 500:- till 0730631657 och skicka ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com

 • Prisma Tarot

  juliette.jpgDen första som jag gjorde en tolkning för i min Prisma Tarotlek var Juliette Binoche.

  Detta var medan jag var med i "Psycic Challenge" i Ukraina. Det äventyret kan du läsa om och även se under rubriken Int. 11 Tp Psychic.

  Det var ett otroligt äventyr som påverkar mig än idag, alltså tävlingen, att möta Juliette var något helt fantastiskt och att få förtroendet att tillbringa några timmar ensam med henne.

  Jag använder min Tarotlek - Prisma Tarot. På varje kort finns grunden av Tarot, men även en färgkombination, ett totemsdjur, en astrologisk betydelse och även runor på stora Arkanan.

  Jag lägger 13 kort och sedan berättar jag för dig (på inspelningen) vilket kort som ligger i varje position och vad just det kortet betyder där. På slutet gör jag en sammanfattning av de viktigaste områdena - Hälsa, andlig utveckling, arbete, ekonomi och kärlek samt vad som är sämst och bäst för dig under denna period. Perioden är ofta 3- 4 månader.

  I 1:a positionen berättar jag vad som är med dig, den grund du skapat, det som du står i nu och din inre utveckling.

  2:a positionen är vad som är din röda tråd.

  3:e positionen är perioden nu och position 4, 5 och 6 är efterföljande månader.

  7:e positionen är du själv, din personlighet och hur du upplever saker under denna period.

  8:e positionen är din omgivning, vad som finns omkring dig.

  9:e positionen är din möjlighet.

  10:e positionen är ditt "öde" och karma under perioden.

  De tre extra korten är vad som är viktigast för dig.

  Jag läser dem i en annan ordning. Position 1 som är ditt inre först sedan position 7 som är ditt yttre. Position 9 som är din möjlighet. De tre tillsammans visar på dig under denna period. Sedan går jag vidare enligt vad som känns bäst för stunden.

  I denna stjärna så kan du även få vägledning av något totem (kraftdjur) men även av en färg, två ämnen som är viktiga för mig för att förverkliga mer av sig själv.

  Om du funderar över min lek, eller bara vill prova på att dra ett kort så klickar du här.


  Du bokar genom att swisha till 073 063 1657 och skicka ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com
  Pris: 500:- Medlem 400:-


  Här under kan du kolla in hur en tolkning i Prisma Tarot går till. Som medlem får du den på din egen sida, både filmen och bilden, detta för att du kan lära mer utifrån korten till dig själv.
 • Rider Waite

  Du kan även boka medlemsstjärnan i Rider Waite, liknande som ovan för Prisma Tarot.
  Du väljer för varje gång du bokar vilken kortlek (Prisma Tarot eller Rider Waite) som du vill att jag ska tolka i.
  Du får filmen på din egen sida samt bilden. Så här kan en tolkning i Rider Waite se ut.

 • Hur fungerar en distanstolkning?

  Här kan du läsa information om mina Tarottolkningar. Jag jobbar på distans vilket är det sätt som jag bäst och enklast erbjuder dig vägledning.

  Att spå på distans, fungerar verkligen det? För mig har det fungerat i ca 40 år så jag är rätt övertygad. Och Nej, jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt. Inga frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör, jag vill berätta. Tolkningarna görs i den ordning de är inbetalda. Jag sätter in dem i ett dokument där jag skriver vilken dag du har betalt in och vilken dag det är skickat.


  När jag ska göra din tolkning, är det din stund. Jag har en speciellt program på en mobil som jag bara spelar in tolkningar på. Ofta tolkar jag sen kväll och nattetid, sitter i min egen hörna med en kopp kaffe, blandar korten, tänker på dig och lägger upp en så kallad stjärna. Manuskriptet av ditt liv under denna period och sedan börjar jag med att säga vilket datum det är och vad tolkningen gäller. Jag pratar på tills jag är klar, lägger om din ljudfil i ett program på internet för att skapa en MP3fil som du kan få i detta format. Sedan mailar jag länken till den epostadress som du har uppgett.

  Under nästa rubrik kan du läsa en text som jag även  talat in om hur jag ser din tolkning.

 • Information

  tolkningitarotbokreklam.jpgHär finner du information om vad jag erbjuder i konsultationer, och hur det går till.

  Alla tolkningar görs på distans, det innebär att du beställer, jag sätter mig ner hemma (ensam) tolkar, spelar in och gör i ordning din tolkning som kommer i ett mail som är din personliga, som bara du får länk till. Du kan både lyssna direkt eller ta ner MP3filen i din dator. Du kan sedan när du lyssnat återkomma med eventuella frågor. Alltså inga tolkningar kommer via snigelpost utan direkt via ett mail. Denna tolkning kan du även pausa och spela om från början.

  Från och med nu ingår min bok "Tolkning i Tarot" på ca 90 sidor där jag beskriver min bakgrund, lite om Tarot samt vad jag tolkar, hur en tolkning går till, vad du bör tänka på o.s.v.
  Boken ingår i din tolkning och den postas till din brevlåda. Är du medlem kan du även lyssna på den inne på sidan framöver.  Den ingår i 1/2 års tolkningen men även i tolkningen för 2019 som erbjuds framöver.  Du kan bara boka boken för 99:- + frakt 55:- = 154:- via swish 0730631657. Skicka ett mail med din adress till ylvatrollstierna@gmail.se.
  Du har därmed 100:- rabatt på din första beställning. 

  Tolkningen kommer via mail med en länk. Du får en ljudfil i MP3 som du kan ladda ner på din mobil, surfplatta eller dator. Är du medlem läggs tolkningen upp på din sida här inne.


  Du bokar genom att swisha och skicka ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com
  Väntetid ca 3-10 dagar.

 • Text ur Tolkning i Tarot

  *Denna bok är skriven för dig som bokat en tolkning i Tarot med mig. Du kan endera läsa den innan eller efter du har lyssnat en gång. Jag vill med den förklara lite mer om vad Tarot är, hur det fungerar för mig och ge dig tips att förstå din tolkning mer än om du bara lyssnar.
  Du kommer att läsa vad jag tänker, ibland kan det verka lite ytligt och ibland kanske till och med lite djupt. Kanske lite invecklande ibland men med en längtan att få ”prata” lite Tarot. Hur jag tänker, hur korten inspirerar mig och hur du kan välja att finna nya filosofiska tankar utifrån det som en perfekt spegling. Spegling fanns inte ens som en nyandlig tanke hos mig innan jag började med Tarot på allvar.

  *Vibrationerna är helt olika för olika områden, det visar först elementen på. Det finns fem element; Eld, vatten, jord, luft och eter. Eld som är en mer pushig energi, otålig, engagerande. Vatten som är en mer flytande energi men som också kan skapa vågor, detta var en metafor. Alltså handlar den energin om att det finns en inlevelse, känslor som kan vara harmoniska eller i obalans. Jordenergin är mer stabil, den är lugn, stadig, den är, men kan också stagnera. Medan luftenergi hela tiden är i rörelse, och i det oberäknelig. De fyra elementen är vi i hela tiden, till och från, samman och separerade. Eter är den energin som blir av alla dessa samman.

  * Men jag har min egen tolkning av att det var ”ment to be” (menat att bli) att jag skulle bli en av de främsta inom Tarot. Lät det skrytigt? Tror jag att jag är någon? Jajamän. I min värld är jag en av de allra främsta Tarottolkare som världen har skådat. Det är därför du ska skatta dig lycklig att du bokat en tolkning av mig och läser denna text. För det är inte bara för min skull som min väg banats av Tarotkort utan för att min själ och din själ har gjort en deal. Den att jag ska få inspirera dig att utveckla mer av korten.

  *Innan Tarot blev en stor del (den största) av mitt liv tänkte jag aldrig på sådana saker, men desto mer jag har satt mig in i korten har jag förstått de mönster som vi alla har med oss. Att vi alla behöver agera med något för att må bra, uttrycka något, arbeta för att överleva, att känna oss behövda (= bekräftelse). Att vi alla behöver någon som älskar oss, som tycker om oss, vänner, familj, en partner som ger oss det som vi tror att vi behöver, en spegling av känslor (=bekräftelse). Att vi alla behöver trygghet, oftast genom saker och ting, mitt hem, min bil, min stereo, min mat, mina kläder och så vidare. Det vill säga något som bekräftar att vi är någon, att vi har något, att vi har jobbat för något. Pratar du mycket? Det gör jag, allt för att få en bekräftelse på mina tankar. Jag vill bli sedd, hörd och känna att jag finns, att jag existerar.

  * Om vi skulle se det som en metafor då spelar du ett spel just nu, livets spel och du har valt en figur, utmaningar och olika nivåer av utmaningar. Kanske din själ har valt tuffa utmaningar, trösta dig då med att du redan har erfarenhet för att spela på de nivåerna. Men allt är relativt, du kanske tycker att din spelplan är tuff, kanske du kämpar på med att lösa en kärleksrelation som verkligen kräver energi. Det kan också vara så att någon annan valt en spelplan med utmaningar av livshotande sjukdomar, nära dödsfall, olyckor, fattigdom, våld eller beroenden. Kanske det till och med låter tuffare? Men om du tänker dig det som ett spel då brukar vi välja spel som motsvarar den erfarenhet som vi har med oss, dessa två spel kan ha liknande svårighetsgrader, det är bara två olika utmaningar.

  *Vid en tolkning visar korten din spelplan och hur du spelar den nivån. Hur du bemöter vissa utmaningar och vad då resultatet innebär. Tyvärr är andra personer bara utmaningar eller extra energi under spelets gång, vilket då innebär att du bara kan styra hur du spelar ditt spel. Inte hur andra blir involverade.
  För det är också så att det finns fler spelare på samma nivå som dig, en del kan du samarbeta med och en del gör sitt bästa för att ta dina utmaningar för att peppa dig, för att skapa utmaningar.

  *Men jag kommer att säga det jag upplever ifrån korten, kanske för att provocera dig att kliva ur ett beteende som inte gynnar dig i längden. För det gynnar dig nu, för att det skapar händelser som du behöver för att växa med dig själv men det betyder inte att du behöver fastna i dem.
  Du kanske inte ens vill höra något så kallat negativt som jag säger om dig, för det är alltid sårande när någon tycker något om oss. Men jag är neutral, jag är bara en mellanhand mellan korten och dig, jag har inga personliga tankar om dig, för mig är du perfekt som du är, du är i den fas som ger dig något, det är bara det att du aldrig skulle boka en tolkning med mig om det var så att jag inte skulle se det och försöka peppa dig att bryta mönster med dig själv, om det inte är att du jobbat med dig själv till att du får beröm av mig.


  Du kan bara välja att beställa boken, 154:- inkl. frakt. Swish 073 063 1657

 • Hur går en konsultering till?

  Om du kan lyssna till denna fil, eller ta ner den, i din mobil, surfplatta eller dator då kan du lyssna till din tolkning. Denna inspelning är texten under.


  Under tolkningen

  Ser jag först på vem du är i perioden, sedan på din hälsa och hälsa för mig är allt i från en tanke till en sjukdom och hur du mår i vardagen. För mig är det så att tanken är kraften till hälsa, positiva tankar lika med välmående och en negativ tanke kan skapa en obalans först i tanken, sedan i känslan och så slutligen i din kropp. Om jag ser en obalans så berättar jag det för dig samt vilket mönster som skapar detta, sedan är det upp till dig att agera. Hälsan är allt från en tanke till en sjukdom och hur du mår i vardagen. Hälsa är för mig inte bara sjukdomar utan det hela tillståndet, hur mår du, hur känner du dig, hur upplever du dig själv och din situation? Blasé, tom, trött, glad, pigg, eller blir en hurtbulle? De flesta har någon svacka under en period, kan vara en förkylning, tillfällig ryggsträckning, återkommande värk av tidigare skada eller en depression. Det viktiga är att för dig veta när och hur kan du förebygga. Om jag däremot råder dig att uppsöka läkare så bör du ta det på allvar. Men det betyder inte att det är allvarligt, däremot att det kan bli om du inte agerar i tid. Är det allvar så kommer du att höra mig verkligen "prata allvar" med dig, inget du missar.

  Efter det ser jag på din andlighet och då menar jag inte newage sökande även om det ibland kanske är en del av din andlighet. Utan mer på var du står i din andliga utveckling och vad som är dina bästa områden att utveckla under perioden.

  Arbete använder jag som ord och visst menar jag arbete, du vet, som typ ett 7-16 jobb. Men vi jobbar alla olika, oregelbundna tider, helger, kanske utan fast anställning, kanske extra eller i vårt hem eller som egen företagare. Men med ordet arbete så menar jag även vad du gör av din drivkraft, vad du förgyller din tid med, eller vad som inte alls fungerar. Men här kommer även studier in, och studier kan vara heltid, på distans eller bara någon kurs eller internetutbildning eller kanske till och med internutbildning. Jag ser också på under vilken tidsperiod i perioden det är mest aktuellt. Observera att arbete alltså inte behöver betyda en fast anställning utan kan lika gärna vara att du som man säger jobbar svart eller bidrar genom hjälparbete, det är tiden, engagemanget och orken du lägger ner som kommer i fokus.

  Ekonomi - med det så menar jag din vardagsekonomi och då ser jag inte till om du har miljoner på banken eller om du har miljoner i krav hos kronofogden utan hur fungerar din ekonomin under detta halvår. Vilka perioder är trygga och vilka bör du planera för och det händer tyvärr att det finns oväntade utgifter och då kan det vara bra att veta om dem och ibland händer det även att det kommer in extra oväntade pengar.

  Kärleken är för de flesta det viktigaste, för mig är det viktigaste att du älskar dig själv, det är grunden för att få en relation att fungera. Så vad har du i kärleken under detta halvår? En ny romans, en stor kärlek eller kanske rent av en separation? För allting kan hända och fördelen med en tolkning är att du är beredd och kan agera.

  Ja, jag ser till alla dessa områden även om vi oftast bara är intresserad av någon av dem just för stunden, men det är viktigt anser jag att ha en helhetsbild. För jag ser också till olika perioder, de månader som ingår i din tolkning från nu och framöver. Jag ser också på vad du har i din omgivning, och vad som är ditt öde samt det som är viktigast för dig under denna period.


  För mig är det inte så att vårt öde är förutsägbart, jag ser livet som ett dataspel och hur du agerar på den nivå du spelar nu avgör vilka resultat du kan få. Sedan så kan vi alltid ändra vår livsväg genom att få kunskap om vad som händer om vi fortsätter som vi påbörjat. Men märk väl, detta är inget sätt för mig att gardera mig så att om min tolkning ska stämma överens vad du än gör, utan det finns i varje nivå i ditt livs spel vissa punkter som du måste igenom. Du ska känna igen dig i en tolkning, annars är något helt galet och då ska du höra av dig till mig direkt. I snitt så kan jag säga att ca 80% av de jag tolkar för återkommer och det finns en anledning till det, och då antagligen att de fått vägledning som gett dem en klarare bild av sin framtid.

  Jag brukar jämföra en tolkning metaforiskt med en väderspådom, så om jag vore en meteorolog och sa att det kommer att bli 10 minusgrader och snöstorm i mitten av juli så vore det dumt av dig att ge dig ut i badkläder och tro att vädret är som förväntat. Istället om du vet, så kan du ta på dig vinterkläder, stanna inomhus eller resa bort, men oavsett så kommer ovädret att bestå, det kan du inte göra något åt men du kan agera, du kan handskas med din situation ur ett annat perspektiv med vetskapen av vad som kommer sedan.

  Jag tror att livet är perfekt precis som det är just nu även när det krånglar för det är något som du inte tagit hänsyn till i din känsla som skapar obalansen och alla lärdomar är något att vara tacksamma för. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Men ser jag något som krånglar så gör jag mitt bästa för att guida dig ut ur det med den bästa erfarenheten. Jag anser att vi alla har ansvar över vårt eget liv och därför lägger jag inte heller kort för någon som inte är närvarande. Alltså jag tolkar inte kort för någon som inte bett mig att lägga kort, typ som en partner eller tilltänkt partner. Däremot så kan jag se vad som finns för dig med en partner, vad du bör tänka på. Barn är ett undantag, som mamma (pappa) till ett barn under 18 år så ser jag på vad som är viktigast för dig för att du ska kunna vägleda och stötta ditt barn på bästa sätt, men det är bara om du frågar efter det.

  Du bör först lyssna en gång rakt igenom på tolkningen, sedan lyssna igen och då pausa och göra anteckningar- Det kan finnas något som du tycker att jag missat och då helt enkelt för att korten inte anser att det är lika viktigt som du tycker. Eller så kanske det är något som du önskar att jag ska förtydliga, men det är även bra att göra anteckningar istället för att lyssna på tolkningen varje gång du undrar över något. I samband med det, tänkt logiskt, om jag säger att du har en bra period i exempelvis februari så innebär det att det mesta du tänkt att genomföra är genomförbart. Men du kan naturligtvis vakna upp med huvudvärk en morgon i en bra period men det kommer inte att vara långvarigt eller ha någon större betydelse i ditt liv.

  Jag har mitt speciella sätt att prata, direkt till dig, och har inte alltid så vårdat språk utan går på och bli inte förvånad om jag skulle säga att du beter dig patetiskt eller ska rycka upp dig- För ibland så kanske jag provocerar eller tar dig i örat, för ditt eget bästa. För mig är tolkningen bara din, när jag är klar så är det som en bok jag läst, påminner du mig så kommer jag ihåg delar men jag släpper, det är ditt liv. Jag vill ditt bästa, att du ska älska dig själv, älska ditt liv och skapa det bästa av det. Det är mitt mål med en tolkning, att vägleda dig genom en period till att se klarare på de mönster och möjligheter som du har med dig. Här kanske jag ska passa på att tala om att det finns ibland vissa biljud med på inspelningen, kanske en hund som skäller till, fåglar som kvittrar och andra oväntade händelser, vilket lätt händer när jag sitter vid mitt skrivbord och arbetar men se det positivt, det är en levande tolkning. ;)

  För mig är du en viktig person, den viktigaste i ditt liv, en själ i din utveckling som jag önskar ska leva lyckligt här på jorden. Jag gör din tolkning med så få fördomar som möjligt, likväl som jag försöker att inte ha förutfattade meningar. Jag säger det jag ser, på mitt sätt, ibland kanske lite "hårt" men med kärlek och med mål att inspirera och få dig att våga skratta åt dig själv, älska dig själv för den du är med alla de mönster och utvecklingsmöjligheter som finns i ditt liv. Du är unik, så är även ditt liv, även om det ibland kan verka mycket vardag.


  Tänk gärna igenom innan tolkningen vad du har tänkt dig i ditt liv under denna period, det kan ge dig både ett stöd men också de gånger allt inte går enligt planeringen en öppenhet/nyfikenhet för vad som sker istället. Jag är helt övertygad om attraktionens lag, vilket inte behöver betyda att du är det, men jag tror att tankens kraft är den starkaste och att vi får det vi tänker (och ibland snurrar det undermedvetna på åt alla håll och kanter). Om jag ser att du fastnat i något så försöker jag få dig att se det positiva och utveckla det istället. För det vi motstår det kvarstår är också ett av mina favorit ordspråk.

  Vad kommer upp i en tolkning? Det som är viktigast för dig även om du kanske inte ser det idag. Exempelvis flytta kan du göra när som helst, varken jag eller korten bestämmer när. Men om jag säger att en flytt inte verkar bli av eller uppskjuten så har du vägledning ifrån det. Säger jag att det verkar som du ska flytta, ha det i beräkning även om du inte tänkt det själv eller precis har nyflyttat. Det kan hända att du bor i drömhuset, men allt kan hända, din partner slänger ut dig, huset ”går sönder”, ekonomin rasar eller du hittar det ultimata huset eller din arbetssituation gör att du måste flytta. Se då till vad som finns med flyttningen. Det kan också vara så att du ska flytta, allt är klart och jag säger inget, varför? Därför att flytten är så självklar att den inte behöver förtydligast utan det finns annat som är vktigare.

  Tänk även på att alla går in i svackor någon gång under ett år, det är vanligt med perioder där man är trött eller nere, viktigast är att se hur länge den varar och inte tro att det är något extra speciellt för då kommer jag att säga till. 

  Du kan även välja att se din tolkning som en manual till den nivå som du nu spelar i livet spel, vilka "cracks" finns det? Vilka genvägar som inte är senvägar, vilka möten, utmaningar men också extra hälsa och skattkistor kan du finna efter vägen?

  Sist vill jag bara poängtera att jag känner en tacksamhet till dig som ger mig förtroendet att tolka vad som finns i ditt liv.