Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 33
  • Following 11
  • Updates 57
  Joined October 26, 2017

En del KK i mitt liv ;)

user image 2020-08-27
By: Ylva Trollstierna
Posted in: Tarot allmänt
En del KK i mitt liv ;)

Jepp så är det, men kanske inte den KK som du tänker på, är det nu jag ska fortsätta vara filiurisk och säga att det som händer i Spanien, det stannar i Spanien? Hm, ärligt, jag har just nu knappt tid med mig själv det beror just på att det är så mycket KK i mitt liv.

KK är min förkortning på Keltiska Korset, kanske enklare om förkortningen var CC (Celtic Cross), Dels har jag en distanskurs i Kärlek och Keltiska Korset, det blir som ett svenskt bensinbolag som bytte till ett korkat namn. Det är kanske en himla tur att jag inte kör förkortningar på korten också. Fast när jag ändå är inne på ämnet som jag antyder, kanske för att få din uppmärksamhet kan jag tala om att jag skriver fort, nästan om inte lika fort som jag talar, kanske ibland fortare vilket gör att jag ibland missar någon tangent och skriver bögare istället för bägare, ska jag skriva det utan prickarna så blir det bagarna. 

Nåja, Hej! Det var ett tag sedan jag skrev något här inne, d v s jag har ett liv, och vilket liv dessutom, förra veckan kraschade min dator bara så där, det berömda blåa dödsrutan men det visade sig att hela datorn hade fel på hårddisken, i morgon får jag hämta den med ny hårddisk, men de har lyckats rädda mitt material, då ska jag gå in i rollen av 7 i Mynt och Dam i Mynt, organisera. 

Jag funderade om jag var i Tornet för allt som är omkring mig, men nej, det finns andra sorters kaos i livet, jag ska försöka lista ut vilket kort jag är i, troligen ett svärd, för jag är tidvis helt tom i bollen, så där att det finns inga tankar kvar, jag kan inte fokusera, tänka, det är då jag slänger mig i poolen en stund, just nu är det min räddningsplan, sedan virkar jag en stund, eller som nu bloggar. Sista dagarna har jag varit uppe från 07 till 02, det har gått i ett utom vid 17 på kvällen då har jag tagit paus ca två timmar. Ikväll var första kvällen denna vecka utan webinar, däremot webmöten för min mediala coachingsgrupp vilket gjorde att jag var klar vid 20, oftast den tiden jag börjar mina webinar. Jag satte mig i Pergolan, tog en gin och tonic, pratade med mina kära hemma i Sverige, nu väntar jag en stund till så att jag ska vara fokuserad för att spå några timmar, även om det var en svag gin. Vi har ju helt annat väder här samt en annan kultur. 

Kanske jag är lite i Tornet ändå, för varje dag bryter jag med något i Sverige, sagt upp tre prenumerationer idag via mail, som bland annat ICA, då gick jag in i 7 i Bägare en stund, skulle jag ha kvar den? Lite kul ändå men varför? Jag handlar inte längre på ICA, orkar inte heller ta till mig några recept, det är som en fot kvar i något jag släppt, lite som 5 i Bägare, lite velande hit och dit. För mig är alla handlingar något som finns i korten. Hm, jag velar nog mellan 4 i Svärd och Solen, för ena minuten är jag helt sliten för att i nästa vara så lycklig att jag bara vill skrika ut min lycka. Det ena utesluter inte det andra.

Men KK var det ja, det är ett nöje varje söndag att ha möte med mina fantastiska Tarotelever för ämnet kärlek, i söndags var det även om sex i korten. De är så helt underbar duktiga att jag kan bli alldeles överväldigad. Men livet är inte bara kärlek och sex, därför tog jag bort grundkursen i Tarot, då jag hade planer på en ny omgång. Istället blir det en helt fantastisk (om du inte fattat det än, är det mest fantastiskt) kurs som handlar om Keltiska Korset (KK) så två KK har jag om inte annat, men de avlöser varandra, mer spännande än så blir det inte. ;) 

Jag har i alla fall satt ihop en kurs som dels innehåller min bok Tarot, korten på bordet i text och ljudfiler, samt att mina kursare kan fuska lite från början, innan jag sätter press på dem ;) (mycket flirtemojis också). De kan börja läsa på (lyssna) lägga stjärnor, sedan bara klicka på varje länk för varje kort så har jag lagt in tolkningar till varje kort på varje position, typ som från Tarot 780 svar. Allt online, sedan webmöten då alla kan ställa frågor som vi tolkar samman, faktiskt, jepp, en suverän kurs (glömde jag fantastiskt?) både för nybörjare, de som tolkat ett tag samt de som inte ännu sett mitt fantastiska material. Jag ser så fram emot att starta den, men även där är jag i Solen samt 4 i Svärd, jag behöver egen tid först.

Eller egen tid var att ta i, som vanligt vid denna tid erbjuder jag årsspecial för några, det innebär att... Hm, du får läsa själv på denna länk, det finns några platser kvar. http://ylvatrollstierna.se/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>>>

Nu ska jag filura vidare på min nya kurs, dricka lite mer vatten, som jag tar direkt ifrån kran (men det renas innan) det är inte klokt vad fördomar det finns om Spanien, häpnar när jag läser svensk media. Men vissa restriktioner som kan finnas i kortet Rättvisan, som i morgon när jag tar på mig min blommiga ansiktsmask, spritar händer, håller avstånd, för att Domen säger, så, ta seden dit du kommer.

Fick fundera vilket kort jag skulle lägga in, men det får bli Knekt i Bägare för det kan vara KK som du kanske tänkte?