Ylva

Latest Followers:

Rose-Marie Marie Eriksson Margareta Annika

Snart ett nytt år!

user image 2020-12-11
By: Ylva
Posted in: Tarot allmänt
Snart ett nytt år!

Nu är det bara några veckor kvar på 2020, ett år som många hade förväntningar på som i allt för många fall grusades. Så även jag,då kan man tycka såg jag inte det i mina kort? Nja, jag såg lite kaos, men det är det som alltid i mitt liv eftersom jag är en sådan person som ideligen kastar mig in i utmaningar. 

Det blev inte alla dessa kurser som jag planerade i Spanien, inte heller tv-programmet som skulle bli av, det var mycket som inte alls blev som jag hade tänkt mig, frånsett tufft ekonomiskt blev det bättre. Jag har haft några kurser här hemma, men inte som tänkt men innerligt tacksam för de som vågat sig hit då detta året kanske borde gå under titeln "covidåret". Själv är jag lite (läs mycket) konspirationsanalytiker, vilket gör att jag har mina egna tankar om detta "virus". Med det sagt, har jag medlidande med alla som blivit drabbade på ett eller annat sätt precis som jag har med allt annat elände i världen.

Ibland kan allt utanför oss kännas så stort att en maktlöshet kan upplevas, men någonstans handlar det om att finna sin egen kraft, stå i sin egen sanning. Jag har haft en period av tomhet, för första gången i mitt liv har jag helt gått under isen så pass att jag fick panikångest. För mig en utmaning, en erfarenhet men ledsamt för dem omkring mig som blivit drabbade av min dra mig undan energi.

Ibland behövs det bara några ord för att vakna upp. För mig har allt en mening så jag har tillåtit mig att vara i denna sega energi, men nu är det nog. Allt har sin tid. Det som hållit mig uppe är tolkningar, distanskurser då jag älskar mitt jobb. Något annat jag älskar är att skriva, jag har inte ens öppnat en bok under året, men det ska bli ändring på det nu. :) Alla mina böcker är borta från den svenska marknaden eftersom jag nu har ett spanskt företag, det är som att börja om helt från början. Jag har nu öppnat Tarot 78 svar, som är en bok som många älskar, jag får bilder på böcker som är söndertummade. Men anar att det tar någon vecka för mig att få allt korrigerat i denna nya version. Men för dig som inte har tid att vänta finns den även som PDF bok samt som sida för dig som är medlem (eller blir det idag då det är dagens erbjudande i min julkalender, det finns redan en som funnit dagens paket men det kommer andra paket). Fortfarande även när livet är upp och ner är Tarot ändå det härligaste verktyget för insikter.

Men om en vecka fyller jag år, firar då även att jag bott i Spanien i ett helt år, det mest makraba året, som blev bra även i tumult, hittills har jag haft nytta av min egen tolkning, speciellt nu när det varit  tufft för mig personligen. Det kliar i mina fingrar att lägga min årsstjärna redan nu, men det är en tradition som jag har på min födelsedag, tre timmar av egen tid med min Tarotlek. Det börjar med att jag skriver ner vad jag tänkt mig under året, vad jag vill åstadkomma hälsomässigt, hur jag vill utvecklas spirituellt, hur jag vill skapa min arbetssituation, vad jag har för ekonomiskt grund, kärleken skippar jag, för den är det mest ointressanta i mitt liv, däremot vet jag att för i stort sett alla andra är den det viktigaste området. 

Sedan lägger jag en årsstjärna, sedan en för varje månad, en horoskopsstjärna för de olika områdena. Det ger mig en bra grund inför det kommande året. Jag är så himla nyfiken, blir året bättre, för det har jag tänkt mig, finns det några fallgropar i min planering, som med alla böcker som ska ges ut på svenska, engelska och spanska? Bor jag kvar här, flyttar jag? Blir det något av vad jag tänkt mig, något som jag inte planerar är resor. Då inte för covid utan för att jag har ingen lust att åka någonstans, jag har sol här, dessutom ett helt land att upptäcka som detta med westerninspelningar. Jag gillar westernfilmer, många är inspelade bara några mil härifrån. Idag när jag var mitt i byn (stan) kom det en tumbleweed mitt på gatan, det är en upplevelse som gör mig lycklig.

Jag har lagt många tolkningar för 2021,nu har det lugnat ner sig, men för någon vecka sedan hade nio av tio kaos i juli, nu är det ca 50/50, lite nyfiken på vad som sker 2021? Förr la jag stjärnor för Sverige för varje år, många år sedan, nu är det ändå kaos, känns inte direkt upplyftande, men samtidigt hoppet är det sista som överger människan.

År 2021 blir en femma, femman är Påvens kort, anar att året har sina utmaningar i världsledningar, auktoriteter som kan skaka om, förhoppningsvis förbättra, att fler finner sin egen auktoritet, sin egen inre kraft. Men sedan beror det även på vilken "siffra", kort vi är, hur det påverkar oss.  Min årsläxa är nummer 18, Månen, det ser jag fram emot.

Påven är kortet med kunskap, med makt, med insikter, med eftertanke, stora planer, medvetande om både sin litenhet samt storhet.

På denna länk kan du räkna ut din årsläxa >>>

Har du dessuom inte bokat din personliga årstolkning för 2021 med mig än, kan du göra det nu. Väntetid är ca 10 dagar. När du bokat, skriv ner allt som du har planerat för det kommande året, sedan kan du checka av sedan. Du bokar genom att swisha 500:- till 073 063 1657. sedan skickar du ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com

Nu ska jag ut och njuta av friska ljumma vindar, efter stormiga dagar, men hur var det nu, efter regn kommer sol, det gör det nu en hel vecka, inte bara ute tänkte jag mig utan även i mitt sinne.