Ylva

Latest Followers:

Rose-Marie Marie Eriksson Margareta Annika

Tarot upp och ner, fram och tebaks

user image 2021-07-01
By: Ylva
Posted in: Tarot allmänt
Tarot upp och ner, fram och tebaks

Jag har delat mail, inlägg på facebook om allt som jag erbjuder i Tarot nu, lite intensivt kanske? Men i morgon är det juli månad, många har semester, en tid då mycket ska tas igen, min tanke är att sommaren borde vara en suverän period att ta upp intresset att utveckla kunskap om Tarot.

Jag tycker själv att jag har lyckats med att få ihop en bra mix som borde passa de flesta, det finns texter att läsa, frågor att besvara, svar att läsa. Men för den som vill koppla av i en solstol, på stranden, kanske i en hängmatta, eller inne i soffan finns ljudfiler. De kan även vara trevliga när vardagliga sysslor ska göras som att diska. Tänk dig att slå på ljudet om en text för ett kort, lyssna medan du diskar, effektivt. Jag gillar själv att multitaska, dessutom har jag en tanke om att när vi gör något aktivt medan vi lyssnar skapas en bättre balans.

Men det finns även filmer för den som vill följa med i bild och ljud, för vi är alla olika, en del tar in via text, en del vill lyssna, en del vill se. Jag har skapat en kombo av dem alla, vilket du än väljer finns utvecklingen där.

Men varför skulle du vilja lära dig att tolka Tarot? Är det inte besvärligt, tar tid, är svårt? Jag har skrivit om det förr, det är som att lära sig ett nytt språk, men troligen enklare, för du har redan med dig erfarenhet som du kan koppla till korten. Jag ger dig ett system som är hur busenkelt som helst att ta in på bara några dagar, sedan finns all information där. Arkana pratas det om när det gäller Tarot, ordet betyder hemlighet, det betyder i sin tur att det finns kunskap i varje kort som är dolt i en bild. Detta är som när du läser en bok, då läser du texten, skapar bilder i sinnet, här ser du bilderna, skapar meningar i sinnet.

Tarot är det perfekta andliga verktyget att skapa vägledning från sitt inre, sitt högre jag. Det behöver inte vara djupt, det är enkelt att börja förstå varje korts budskap. Tänk dig som när du kollar in vädret, du vet vad sol, moln, regn, vind har för betydelse från bilder. För det är som att ha koll på sin egen "väderleksprognos".

Jag tänker som så, surfa runt här inne, ta en titt under rubriken "Tarot meny" de sidorna är öppna för alla. 

Passa på att bli medlem nu, en investering som ger dig hur mycket som helst i text, ljud och film samt i det alla mina bokprofiler, de ser du även under en egen sida >>>
Tänk så praktiskt att ha en bok i mobilen, du kanske lägger kort, sedan öppnar du bara den bokprofilen för att läsa svaren, som i Tarot 78 svar, eller Tarot 780 svar.

Jag gick även loss på YouTube om Tarot och denna sida, den filmen ser du här >>>