Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 13
  • Following 5
  • Updates 11
  Joined October 26, 2017

Omstrukturering av alla liv

2019-02-17
By: Ylva Trollstierna
Posted in: Tarot allmänt
Omstrukturering av alla liv

Sedan förra blogginlägget har mina dagar med Tarot fortlöpit på ett harmoniskt sätt, jag har lagt mina dagliga stjärnor, gjort några tolkningar men framför allt ägnat tid åt boken "Tidigare liv och Tarot". Jag tror att det var 2008 som den kom ut, via ett annat förlag, helt nöjd var jag inte, grunden var bra, trodde jag, och ja, texterna är bra men oj, vilket arbete att skriva om allt, korrigera felstavningar, meningsbildning och eftersom jag gör det själv antar jag att jag är i samma känlsa om 10 år framöver, men man lär sig med tiden.

Min längtan har alltid varit att få dela med mig av mina insikter om Tarot. Min första bok "Tarot, steg för steg" blev helt ratad av Energica, vilket gjorde mig så irriterad att jag gav ut den själv. De tänkte jag på igår, eftersom jag har tömt mitt kontor och möblerat om, fixat till så jag ska få mindre prylar, mer fokus och de tunga möblerna (arvegods) satt fast i väggen. I den fasen har jag varit i 7 i Mynt av planering. memory lane, hm, vilket kort kan det vara? Kanske Månen för jag var i många känslor igår när jag fann maskinen som spiralbinder och spiralerna. Nu spiralband jag inte mina första böcker själv, utan den maskinen var för kompendium. Jag har alltid tyckt att spiralbindning är perfekt på läroböcker, bara att vika upp och sidan jag är på ligger kvar, så fungerar det inte med en vanlig bok. Men kunderna tyckte inte så, ibland får även jag ge mig för massan.

Boken om tidigare liv har jag nu gått igenom fem gånger, äntligen klar med texterna om kortets betydelse utifrån tidigare li, fascinerande tycker jag att det är, för idag 10 år senare inser jag att det är inget i grunden i de texterna som behöver ändras, de säger allt. Däremot har det varit en del ändringar i första texten om bara tidigare liv. På den tiden var jag övertygad om tidigare liv, jag använder även det ordet för att andra ska förstå vad jag pratar om, men för mig är parallella liv som gäller. Det vill säga att alla liv är nu, all tid är nu, det är som en sådan där hållare där vi kan stapla dvd-skivor på varandra, där alla spelen är länkande till varandra. Men jag ska inte på in på det här, lite förvirrade kanske på söndag?

Det ärs så fascinerande med Tarot, att det verkligen är Akashakrönikan, att allt finns i korten, dåtid, nutid och framtid. Alla religösa teorier, alla politiska, alla teman, bilar, blommor, barn, dans, sånger och så vidare. Tänk dig, fem sviter med ordningen 1-10 samt folket samt de mer djupa aspekterna av stora Arkanan som berättar om allt som är, bara att slå (blanda) och ta upp rätt kapitel (kupera) för att läsa ut det som vi söker, som ett andligt google fast mycket bättre.

Nu till veckan när boken är klar, men även mitt kontor, då ska jag börja gå igenom mina sidor igen, spela in några filmer om Tarot där jag visar på olika ämnen, teorier och så vidare. Förhoppningsvis är det intressant för dem som vill veta mer. Jag brukar beskriva Tarot som ett språk, först lär vi oss ord, sedan meningar och sedan bär det iväg flytande med en massa prat om vad som är intressant.

Jag har fundering på att göra om min bok "Tarot, stjärna för stjärna", ge ut den igen, ska filura på den, om det finns efterfrågan, för inne på medlemssidan (kurssidan) finns alla stjärnorna med mallar, själv är jag helt körd på Keltiska Korset eller bara tre kort.

Fast jag tror, anar att mitt stora projekt i år om Tarot blir om hälsa. Jag fick frågan för många många år sedan om att skriva en bok om det, men på den tiden var hälsa det minst intressanta för mig. Vilket har varit bra, för då har jag engagerat mig i alla andra aspekter, upplevt nackdelarna med att inte bry mig om hälsan för att nu har det som prioritet vilket då i min värld säkert gör den boken till den allra bästa :) Hälsan är viktig, viktigare än vad jag har förstått, men då inte bara för mig,allt för många upplever begränsningar i sitt välmående vilket är ledsamt. Själv är min kropp inne i Tornet omvänd med kortet Döden. Det är verkligen omstruktur de lux med utrensningar, reningar och ändrad livsstil, sedan ämnar jag kliva in i kortet Kejsarinnan och må kanongott, då med insikterna ifrån boken om Tarot och hälsa.

Jösses, vad jag älskar Tarotkorten, de är som bara magiskt insiktsfulla givande.