Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 16
  • Following 5
  • Updates 18
  Joined October 26, 2017

Oj!

2019-06-04
By: Ylva Trollstierna
Posted in: Tarot allmänt
Oj!

Såg att jag har 25 blogginlägg om Tarot, det är nästan som en hel kurs i Tarot ;) För jag anar att jag inte bara skriver en massa strunt utan i varje blogginlägg finns förhoppningsvis något som ger dig inspiration till Tarotkorten. 

Tarot är en stor del av mitt liv, även om jag inte tolkar Tarot offentligt längre som förr. Men jag svarar på Vita Vingars linje flera gånger i veckan. Jag tog ett beslut då jag blev allt mer medveten om att prioritera om mitt liv, för genom åren har det varit en del stress, krav, hit och dit, jag har helt enkelt slagit knut på mig själv, då genom att inte ha tid till det jag önskar göra mest - skriva, skapa.

Men Tarot är här för att stanna i många olika former, bakom kulisserna har jag gjort klart alla korten ur stora Arkanan till min nya version av Prisma Tarot. Grunden är klar, sedan är det något som fattas som jag väntar på insikten om innan de läggs offentligt. Jag började skriva på Tarotbrev för Prisma Tarotsidan, en enkel självstudiekurs (som nu även finns under mina självstudiekurser på vipstar). Här inne finns det redan allt för mycket om Tarot. Dessa brev valde jag att skriva online, hade ca 10 brev kvar då jag råkade deleta profilen jag lagt dem på, naturligtvis ingen backup. Men jag tänker som jag gör, att det har en mening, var säkert inte bra, kan bli bättre, i det har jag börjat om, så mellan samtal på linjen skriver jag. För nu svarar jag på en linje igen, det var för mycket ansvar med Tarotlinjen som helt enkelt drog ner mig, så den ingår numera i Vita Vingars, med nytt telefonnummer, men även perfekt schema, fler som svarar, detta är alltså nu den bästa linjen för vägledning som du kan finna i Sverige. 

Jag börjar alltid min morgon (medan datorn startar upp) med att lägga dagens stjärna för mig själv. Som en väderleksprognos över dagen. Sedan fortsätter det med eventuellt att jag svarar på linjen, där jag även lägger ut en kort film om ett kort för varje dag jag svarar, skriver om Tarot under tiden. Ritar lite på mina kort, planerar mer om Tarot, imorgon är det webmöte för alla medlemmar inne på Tarotakademin samt Prisma Tarot. Sedan kommer information om en webkurs samt en sommarkurs i Tarot. I övrigt ska jag bara fortsätta vara dit korten leder mig eller mina impulser, kort sagt jag ämnar vara i kortet 3 i Stavar bara för att det är ett av de roligaste, mest underhållande kort att vara i. Jag känner mig så attans privilegierad att ha kunskap om Tarot.

Jag är väldigt mycket agerande i 3 i Stavar i kombo med Solen, vilket gör mig lycklig men skapar även en frånvaro då jag blir helt uppslukad av vad jag pysslar med, ibland är det svårt att finna balans, men även det en utveckling. 

För dig som vill ägna sommaren åt att äntligen utveckla mer av din kunskap om Tarot kan du endera bli medlem på Tarotakademin, du kan som inte få mer material på svenska, i text, ljud och filmer, dessutom saknar du något hör du utav dig. Men kanske du tycker att det är för dyrt?  (värt mer än priset) då har jag andra alternativ till dig, för jag tror, anser att sommartid är en perfekt tid att läsa på, bara en stund om dagen gör att du behärskar symboliken inom kort tid. Min vision är att så många som möjligt ska förstå att tolka Tarot kan alla göra även den mest inbitne logiska professor (utmaning kanske ;) ) 

Du kan boka  in dig på en självstudiekurs här >>> Vipstar
Självstudiekursen med Prisma Tarot här >>>
Webkurs den 12 juni 18-22 här >>>
Få tillgång till allt ovan via medlemskap i Tarotakademin >>>
Eller vänta in, eller komplettera med en helgkurs den 12-14 Juli (info kommer)
Du kan även bara surfa runt här inne, ta sommaren i akt för att lägga korten på bordet :)