Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 22
  • Following 8
  • Updates 54
  Joined October 26, 2017

Bästa verktyget

user image 2019-11-10
By: Ylva
Posted in: Tarot allmänt
Bästa verktyget

Det är som vanligt mycket Tarot i mitt liv, tack och lov. Livet vore så tomt och fattigt utan dessa fantastiska kort. För mig är det absolut det bästa verktyg som finns, i det lätt att bli hemmablind. För mig är de enkla, förståeliga men jag förstår även dem som tycker det verkar krångligt, för det är som att lära sig ett nytt språk.

Jag har funderat sista tiden på detta med alla som inte förstår tjusningen med Tarot. De som missar att det faktiskt är tidernas metod att växa andligt personligt. Jag har uppfattningen att många tror att Tarot är bara att lägga kort för att se mest om kärleken. Men det är så himla mycket mer. Det är som ett uppslagsverk med svar på allt i livet, även de där käftsmällarna som vi ibland inte önskar att vi kunde få slippa. 

För mig är Tarot min allra bästa vän, den där som ger mig guidning utan att döma, som alltid finns där även med svar som jag ibland inte vill ha men som är ärliga. Ibland tänker jag på hur blåögd jag var även när det gällde andlighet innan jag började med Tarot på allvar. Jag provade i några år att göra som de flesta, blanda, lägga en stjärna och kolla läget. Nu är det mer som ett samtal.

Jag börjar varje  morgon med dagens översikt, Keltiska Korset som jag även skriver upp, har det sparat i en personlig almenacka sedan 10 år tillbaka, som en dagbok. Ibland visar korten något som jag kan tänka till om, vissa dagar är det lugnt. Men det är som den bästa peppen jag kan tänka mig.

I min värld borde alla som är intresserad av andlig utveckling använda sig av Tarot, då inte bara för att "spå" utanför att korten har sådan otrolig kunskap, om hur vi är, hur vi agerar, reagerar, blir begränsade men även finner möjligheter.
Jag ska nu klura på hur jag förklarar hur himla fantastiskt Tarot är som den bästa assistenten i det andliga livet.

Men till något kul, det är sällan jag önskar mig något, jag har sålt bort de flesta Tarotlekar, hade en gedigen samling men de låg bara i ett skåp, men denna lek vore så kul att ha.
5 i Svärd är bara helt perfekt, eller hur? Eller kanske det är 5 i Stavar.
Oavsett, de flesta av oss  har väl känt frustrationen och stressen med detta verktyg, då är det mycket lättare att använda Tarot som verktyg. 

Tarot är allt, från djupaste allvar till hur du sätter ihop en IKEAmöbel, vilket du faktiskt kan lägga kort för ;)

Klicka här för att kolla in IKEA Tarotlek