Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 25
  • Following 9
  • Updates 55
  Joined October 26, 2017

Kejsarens år

user image 2019-12-31
By: Ylva Trollstierna
Posted in: Tarot allmänt
Kejsarens år

Till Tarot passar så många olika andra andliga verktyg in som numerologi.

2019= 12, Den Hängde Mannens år, vilket säkert många samtycker i, jag hör så många som anser att det varit rent ut sagt ett skitår med prövningar, men sedan beror det även på vilken energi du är i själv.

Jag är själv en etta vilket då satte mig i energin av Döden, 12 +1 =13. 2019 har varit ett avslutande år för mig i mycket, som nu då jag inser att jag inte skapat en blogg här sedan i november. För min egen del går jag in i energin av 5 Påven från och med i  morgon. Låter härligt med tanke på att jag avslutade genom att flytta till Spanien där jag ämnar ha utveckling i olika ämnen bland annat Tarot. Att då har kunskapen med mig från Påven blir helt perfekt. Men jag ser även att min årsläxa är nr 17 Stjärnan, med 4 blir det 21 Världen, jag förväntar mig ett inspirerande trygg utvecklande år. 

Redan den 23-29 februari då det är en hel vecka med sol och Tarot här på Casa las Estrellas.

Eftersom det varit ett äventyr för mig att ta mig hem hit, vilket du kan följa på YouTube har jag nu erbjudanden även för Tarot.  Kursveckan med kost och logi 5000:- 

Jag anar att de finns de som tänker att kunde jag inte ha sett kaoset i korten?
Kanske, troligen :) men det beror helt enkelt på vad som prioriteras. Själv ser jag sällan mina egna "katstrofer" eftersom jag är övertygad om att allt har en mening, jag blir deppig en kort stund, sedan börjar jag analysera för att ta tag i vad som är. Mina bägarekort av missnöje antog jag var att köra 380 mil, vemodet att lämna Sverige bakom mig, osäkerheten för det nya. Jag är mer intresserad av hur det påverkar min själv, speciellt eftersom min själ absolut ville att jag skulle bila, i det har jag tillit att allt blir som det ska, med en lärdom. Det var samma när jag krockade med älgen, tecken, kort men själen var så rastlös att jag skulle iväg, jag överlevde en frontalkrock med en stor älg, kände änglakontakt, samt att det gav fördelar ett halvår senare. 

En del säger att det är svårt att spå sig själv, jag har alltid sagt pytt, det är bara att lägga korten på bordet, men jag börjar inse att det finns en viss begränsning, det vad vi vill se, det ska jag fundera vidare på om någon vecka. Just nu sitter jag med tolkningar (har liten paus) inför 2020. Väntar på besked om min bil och mina saker, men anar ;) att de är på plats om en vecka, då ska jag planera in webinar för mina medlemmar här inne. 

Nu ville jag mest peppa dig att klicka på "Tarot meny" i övre menyn, där finner du hur du räknar ut din årsläxa, sedan kan du räkna i hop den med din personlighet för att se vad som är viktigt för dig. Men även din årsläxa med 2020 (4) för att se vad som är i utveckling för dig. 

Är du inte medlem, intresserad av Tarot, bli medlem nu, fram tills jag har fixat med bilen gäller 1000:- för detta kan vara en mening med mitt äventyr, en winwin för dig och mig. Det kan vara ett fantastikt avslut på 2019 och en helt underbar början på 2020.

Önskar dig ett gott slut, Ett Gott Nytt År <3