Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 25
  • Following 9
  • Updates 55
  Joined October 26, 2017

Att vara eller icke vara

user image 2020-02-12
By: Ylva
Posted in: Tarot allmänt
Att vara eller icke vara

Begränsningar är dagens ämne, för idag la jag upp den sista femman, 5 i Mynt. Det kortet visar på begränsningar, en del tror att det bara handlar om pengar men det är som bara en liten del. Brist på pengar beror ofta på brist på gul energi, brist på vilja och ego, brist på självinsikt, brist på värdering. 

Värderingar är viktigt, vad är viktigt för dig? Har du någon gång reflekterat över vad du önskar dig i livet, från grunden inte då bara i stunden. De som växer upp fattigt brukar välja mellan att endera fortsätta vara fattiga, känna sig allt mer misslyckade, oroa sig konstant. Eller bli så förbannade att de vägrar att vara fattiga, ett de gör allt för att ta sig uppåt i livet, skapa en fungerade och oftast mycket stabil ekonomi då de vägrar att ha det som det var innan. De som är i en medelklass tar oftast saker som de kommer, de tar för givet att det alltid ska finnas trygghet. Trygghet är vad kortet egentligen handlar om, din egen trygghet på alla plan, fysiskt, emotionellt, mentalt samt andligt. När något sker som gör att tryggheten inte finns längre då är de definitivt i detta kort, de upplever bara begränsningar. De som föds med guldsked i munnen, de gör även oftast två val, endera tar de för givet att det alltid ska finnas tillgångar, rasar totalt när det inte finns, eller så är de medvetna om att de bör förvalta sin trygghet. 

Ekonomi är en del av tryggheten, troligen den största men allt har grunden i värderingar. Viktigt att värdera sig själv, att vara värd både det ena och det andra. Kortet kan även visa på fysiska begränsningar, som detta med ont i ryggen, då baserat på en otrygghet när det gäller sin sysselsättning. Eller problem med magen, endera överkänslighet emot något som kanske gluten eller laktos. Eller självvalt genom bantning eller ännu värre anorexi eller bulimi. Det kan visa på att man inte kan behålla maten för att man inte är värd det. På tal om magen och mat eftersom jag gått igenom alla femmorna. 5 i Stavar kan visa på magsår, eller förgiftning. 5 i Bägare på att man tröstäter och 5 i Svärd på att man är för stressad för att äta.

Alla korten har flera betydelser, helt baserat på personen, situationen och frågan. De korta beskrivningarna som jag har på korten i dessa korta filmer är bara en enkel grund, sedan finns det så mycket mer. Men som med ett nytt språk, bra att kunna orden först sedan gå vidare med att bilda meningar. Jag är så övertygad om att alla kan lära sig Tarot, ett kort i taget, efter alla 78 korten har fått sina ord är det lämpligt att börja använda orden för att se en mening av vad som är. 

5 i Mynt kan betyda en hel del, men oftast inget som är positivt frånsett den gången någon frågar om de går ner i vikt, då är det självklara svaret -ja.

Det finns lärdomar med varje kort, med detta att se på varför en begränsning är skapad? Sedan att göra något åt det behövs det andra kort till, ett bra kort är 5 i Stavar, att bli så frustrerad att man agerar istället för att gå in i 5 i Bägare tycka synd om sig själv eller stressa upp sig i 5 i Svärd. 

Just nu är jag inte i en begränsning, utan jag är mer i 7 i Mynt, som säkert finns på film om några dagar, jag planerar, strukturer och känner mig fram över vad jag nu vill göra i min nya fas i livet. Därför så för dig som läser detta får du vara först med att jobba med en begränsning.

Jag erbjuder en helt ny annorlunda tolkning i Tarot för endast ? vilket kan vara dyrt om du är i begränsning men billigt om du är i en fas att investera. Du finner mer information här >>>

Igår la jag en stjärna för en person, för allt har en mening, frågan var lite annorlunda, jag såg på korten, såg en berättelse och det bar iväg, istället för att som vanligt gå efter min struktur lät jag korten berätta, det fanns ett sammanhang men inte på det vanliga sättet. Så nu vill jag ut ur min begränsning med att tolka efter mitt system och låta korten vägleda mig till att vägleda dig. 

Jag är inte i någon femma, för tiden är på min sida, jag har en bra planering (7 i Mynt) för mina dagar.

denna länk kan du se alla korten som redan är utlagda, eller så gör du det via YouTube (prenumerera, gratis för att få notiser när nästa film är uppe).

Nu ska jag fortsätta vara i 7 i Mynt, rensa ogräs medan jag planerar vidare.
Önskar dig en dag med möjligheter (som är motpolen till begränsningar)

Kram Ylva