Ylva

Latest Followers:

Marie Eriksson Margareta
 

Tarot grundkurs distans

Tarot grundkurs distans

Sunday March 7 2021, 9:00 PM
@ Online

Är du nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig någon gång?
Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

Vill du ha svar på frågor, funderar du på hur du ska välja, få vägledning av korten?

Du får under denna kurs lära dig det mesta om Tarot, alla korten även omvända. Du lär dig tyda korten en och en men även tillsammans i utläggningar. Vi använder oss av Elementstjärnan men även andra alternativ samt i gemensamma tolkningar för att förstå korten bättre till olika frågor.

Om du har längtat efter att förstå, tolka korten är detta det bästa alternativet jag har att erbjuda dig att starta med. Du får även tillgång till min allra bästa bok ”Tarot, korten på bordet” i både text och ljudfiler.

Du engagerar dig via webmöten där vi går igenom olika frågor som alla deltagarna ställer, genom det lär du dig hur korten tolkas tillsammans samt i frågor. Inför varje webinar skicka in en fråga. Dina frågor får bara handla om dig, ingen annan. Du lär dig enormt mycket genom att följa med i frågorna även om det är andras frågor. Viktigt är att om du väljer detta alternativ att du även är med på webmötena och engagerar dig för din egen skull.
1100:- 
Medlemmar samt kursprofiler: 900:-

Swisha aktuell summa till 073 063 1657

När du har betalt din anmälningsavgift kan du börja med att läsa eller lyssna igenom boken "Tarot, korten på bordet".

Du har tillgång till materialet i ett år. 

Webmöte  7/3  kl. 21:00 Stora Arkanan 0-22
Webmöte 14/3  kl. 21:00 Alla Ess + 2-5 i Stavar
Webmöte 21/3 kl. 21:00 Tvåor + Pager
Webmöte 28/3 kl. 21:00 3 i Svärd, 3.4.5 i Bägare + Knektar
Webmöte  11/4 kl. 21:00 3,4,5 i Mynt, 4,5 i Svärd + Damer
Webmöte  18/4 kl. 21:00 Sexor, 7,8,9 10 i Stavar + Kungar
Webmöte 25/4 kl. 21:00 7,8,9,10 i Bägare, Mynt och Svärd
Webmöte  2/5 kl. 20:00 Sammanfattning samt svar på prov.Blogg- Hur Tarotkurserna började >>>Kursdeltagare tycker:

Tycker att jag lärt känna korten på ett bättre sätt än jag trodde jag skulle hinna på 9 ggr. Jag har pluggat på egen hand ca 6 månader genom att läsa din bok korten på bordet en gång i ett svep och flera ggr till i kapitlen om sviter etc. Jag har skrivit ner alla kort i form av minnesanteckningar för mig själv. Lagt kort på mig själv och för mina närmaste. Din kurs och ditt upplägg och din personlighet hr hjälpt mig att våga, tolka mellan raderna, runt omkring, sammanfatta budskap, utföra de rätta frågeställningarna, lärt mig om moral och hur viktig min roll som tarotläsare är- att jag visar respekt mot mig själv och andra människor. Har tystnadsplikt som jag använder med tillit och vördnad. Att välja mina ord men ej för den skull kringgå sanningen, allt för att hjälpa den som vill ha vägledning och stöd. 
Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta/Gina

Jag tycker att kursen var superbra. För under dom här veckorna så lärde jag mig några grunder i tarot och jag har börjat att lägga en stjärna varje dag och nån gång för en vecka. Jag känner en tillit till korten efter din kurs. Det var så här att jag för första g skulle köra hästtransporten till tävling med min dotter (och då ska du veta att jag är urkass på att backa🤣 Jag ställde frågan om hur det blir om jag kör dit och om hur det blir om jag inte kör dit med tre kort på varje fråga. Helt solklart visade korten att jag skulle åka och jag backa två gånger själv under den resan. Så nu frågar jag korten och går på de svaren jag får.
Tack för en inspirerande kurs./Maria