Ylva

Latest Followers:

Margareta

Första Tarotmötet för i år, är du med?

user image 2021-01-30
By: Ylva
Posted in: Tarot allmänt
Första Tarotmötet för i år, är du med?

Snart är januari slut, har det blivit som du tänkt dig?
Kanske du har lagt kort för 2021 eller bokat en tolkning med mig eller någon annan, har den som "en väderkarta". Jag gillar metaforen med vädret, för det är något som kan överraska oss. Själv så hade vi storm och snö, minusgrader på natten för att nu haft dagar med +23, strålande sol (för dig som inte har koll bor jag numera i Spanien, men inte på solkusten, utan uppe i en bergsby).

Eftersom jag är äldre följer jag väderleksprognoser, vi har storm igen några dagar, här gäller det att vara förberedd, dra ner skydd för fönster, på samma sätt som det kan vara en bra idé när något i en tolkning visar på tuffare aspekter, att då vara beredd. Såg även en prognos för Sverige, svinkallt och massor av snö, men jag har valt att inte vara i det längre. Vi har alltid val, det är en fördel med prognoser, att ha koll, vara förberedd.

Hur har du det med dina kort, är ni vänner, eller är det en "komplicerad relation"? Själv har jag tidernas kärleksrelation med mina kort, de är som min bästa vän, som vägleder mig, men även håller tyst när jag frågar privata frågor. Fast du kan fråga mig om dina privata frågor, de stannar mellan oss, men vore det inte ballt att själv lägga korten, ha en dialog med dem om ditt och datt, allt från saker du oroar dig för till vanliga enkla frågor som kanske vad du vill äta till middag? Då kanske min text "Köttbullar och gamla skulder" passar in för dig att läsa?

Jag har haft fullt upp med tolkningar för 2021 (har några kvar men erbjudandet är över) samt annat som inte riktigt gett mig tid att engagera mig här på sidan, men i morgon börjar årets första distanskurs i Tarot. Den vill du inte bara missa ;) Ärligt, den är kanon, super, eller snarare din närvaro på kursen är något som ger dig en suverän bra grund att ha när det gäller alla 78 korten. Dessutom skickar du in en fråga till varje omgång som jag och vi tolkar för att du ska få mer förståelse för korten.

Tarot grundkurs start 31/1

Är du nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig någon gång?
Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

Vill du ha svar på frågor, funderar du på hur du ska välja, få vägledning av korten?

Du får under denna kurs lära dig det mesta om Tarot, alla korten även omvända. Du lär dig tyda korten en och en men även tillsammans i utläggningar. Vi använder oss av Elementstjärnan men även andra alternativ samt i gemensamma tolkningar för att förstå korten bättre till olika frågor.

Om du har längtat efter att förstå, tolka korten är detta det bästa alternativet jag har att erbjuda dig att starta med. Du får även tillgång till min allra bästa bok ”Tarot, korten på bordet” i både text och ljudfiler.

Du bör engagera dig via webmöten där vi går igenom olika frågor som alla deltagarna ställer, genom det lär du dig hur korten tolkas tillsammans samt i frågor. Inför varje webinar skicka in en fråga. Dina frågor får bara handla om dig, ingen annan. Du lär dig enormt mycket genom att följa med i frågorna även om det är andras frågor. Viktigt är att om du väljer detta alternativ att du även är med på webmötena och engagerar dig för din egen skull.

När du har betalt din anmälningsavgift kan du börja med att läsa eller lyssna igenom boken "Tarot, korten på bordet".

Du har tillgång till materialet i ett år. Missar du ett möte kan du se det i efterhand.

Webmöte  31/1  kl. 21:00 Stora Arkanan 0-22
Webmöte 7/2  kl. 21:00 Alla Ess + 2-5 i Stavar
Webmöte 21/2 kl. 21:00 Tvåor + Pager
Webmöte 28/2 kl. 21:00 3 i Svärd, 3.4.5 i Bägare + Knektar
Webmöte  7/3 kl. 21:00 3,4,5 i Mynt, 4,5 i Svärd + Damer
Webmöte  14/3 kl. 21:00 Sexor, 7,8,9 10 i Stavar + Kungar
Webmöte 28/3 kl. 21:00 7,8,9,10 i Bägare, Mynt och Svärd
Webmöte  11/4 kl. 20:00 Sammanfattning samt svar på prov.

Kurspris: 1200 kr Swish till 073 063 1657För dig som lagt Tarot ett tag, tycker du kan korten, men vill utveckla mer kan nog nästa kursstart passa dig bättre.

Tarot och Keltiska Korset start 3/2

Fristående fortsättningskurs till grundkurs i Tarot.
Fördel om du läst någon av mina böcker, men du får tillgång till boken Tarot 780 svar, i den finner du varje kort tolkat på varje position i Keltiska Korset.

Keltiska Korset är min personliga favoritutläggning som är den jag använder mest, den innehåller, visar på alla viktiga aspekter som vem du är, från inre, själen till din personlighet, ditt karma under perioden som du tolkar för. Vad som finns omkring dig ifrån din omgivning, hur du påverkas av andra. Vad som finns för dig i fyra olika perioder som du kan dela upp från timmar till årtionden, men personligen tycker jag ett år är max. Vad som är din viktiga ”nyckel” under perioden samt vad som är ödet, det som du planerar vidare från.

Keltiska Korset kan även läggas för olika frågor för att ge svar ur ett helt perspektiv grundat på ovanstående tolkning av de olika positionerna. Den kan användas för att se på en kärleksrelation, vad som finns i en arbetssituation, vad som finns ekonomiskt, vad som finns för hälsan, för ett inköp, ett projekt, ja vad som helst.

I denna kurs lär du dig att förstå vad de olika positionerna har för betydelse, hur du kan läsa ut dem i detalj som i en helhet.

Du som går kursen sänder in en fråga som du vill ha vägledning inför varje webmöte, jag lägger korten, monterar in dem i en PDF där vi tillsammans ser på samt tolkar för att ge dig förutom kunskap om utläggningen, korten även ett personligt svar. Inför varje webmöte får du en PDF med alla frågorna samt korten, under veckan studerar du korten, skriver ner en tolkning som vi sedan går igenom. Genom detta upplägg lär du dig bäst att förstå både korten samt utläggningen.

Dina frågor är det som du vill ha svar på men vi lägger inte för någon annan, d v s du kan inte fråga om vad en annan person har i sitt liv, däremot går det utifrån korten att se vad som påverkar dig från en annan person (vanlig fundering när det gäller kärleken).

Kursen är fem möten, fem söndagar efter varandra. Missar du ett möte, kan du se det i efterhand.

Du har ett eget ansvar att skicka in din fråga innan utsatt datum för att få med den till kommande veckas webmöte. Tystnadsplikt bland deltagare om vad som finns i korten, något som är självklart när det gäller att tolka kort för någon annan.

Start 3/2 KL. 21
10/2 Kl 21
17/2 Kl 21
24/2 Kl 21

Kurspris: 1100 kr Swish 073 063 1657Ta nu möjligheten för jag vet själv hur det kan vara med att skjuta på saker och ting. Själv har jag gått en kurs med Tony Robbins i år, går en distanskurs om änglar samt en om medialt medvetande. För varje år kan vara ett val att ta tag i något som ger utveckling, inte se tillbaka, fundera över varför inte.

Är du lite sugen, men vet inte om jag är rätt person för dig eller om detta kan ge dig något?
Söndag 31/1 kl. 20:00 erbjuder jag dig att kostnadsfritt deltaga i första webmötet. Skicka mig ett mail på ylvatrollstierna@hotmail.com så får du länken av mig. OBS bergränsat antal, så maila nu. 
Ljudet är av när du loggar in, stäng av din webkamera, du kommer inte att kunna se webmötet i efterhand om du inte är inbokad på kursen, vilket du kan göra direkt efter om du får den kick som jag anar. Din medverkan på webmötet innebär inte heller att du får en profil på Tarotakademin utan endast medverkan vid första mötet.