Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika

Så många kort, så många aspekter

user image 2021-08-03
By: Tarotkurser distans
Posted in: Tarot allmänt
Så många kort, så många aspekter

Ikväll startar min kurs Tarot och tidigare liv, något jag ser fram emot, men å andra sidan ser jag fram emot allt som har med Tarot att göra.  Det är troligen den största delen av mitt liv, jag börjar morgonen med dagens stjärna, sedan kan det vara en tolkning eller att jag skriver om Tarot eller har kurs i Tarot. Kort sagt - det är mycket Tarot. :D

Som om det inte vore nog så har tankarna fått växa på en stor utbildning inom Tarot. Nu startar jag den första den 12 september. Hela nio månader med allt om Tarot. För Tarot är hela livet, allt du kan tänka dig, alla händelser, upplevelser, ageranden, tankar, känslor. Allt från tidigare liv till hur du skapar mer möjligheter i framtiden. 

Tarot är ett sådant fantastiskt redskap, kanske för att jag även kan kombinera allt annat jag tycker om som färger eller runor in i det. Jag har haft fullt upp sista tiden, ändrat i mitt koncept med Tarot. Det hela började med en runa, Thurs som jag "ristade"in, sedan blev allt kaos, vilket det behöver bli när inte personligheten är i fas med själen. Jag fick ett motstånd (igen) mot tolkningar, men inte att tolka, men att få göra mer nytta av det. Så nu har jag tolkningar där jag följer en person ett helt år, men det går även att välja en timme av min tid då vi ser på allt av intresse för dig. Visst det är kul (ibland) att lägga kort tre månader eller ett halvår, jag älskar kontakten med mina kunder men i det tappade jag lite kontakten med mina tidigare kunder, de som hängt med i flera år, någon i hela 35 men även dem i över 20 år. 

Jag har suttit senaste veckan med månadstolkningar, ser ut som på bilden, där personen endera varit på andra skärmen över Zoom eller fått tolkningen på distans. Enorma möten, tacksam. 

Jag har även certifierat några tolkare som varit excellenta på kurser, gått både grund samt andra, nu ska sidan byggas upp för certifierade tolkare så att du om du har behov finner någon av de allra bästa. Men idag är det en bok som ska i tryck samtidigt som jag ska ta det lite lugnt (det är min stjärna för augusti på bilden, har både 10 i Svärd samt 9 i Svärd som hänger lite över mig). Fixa för kursen i kväll (fast det mesta är klart).

Det är alltså en dag som går i Tarot. 

Tre böcker finns nu om Tarot, min favvo (min allra bästa) Tarot, korten på bordet samt journaler för Elementstjärnan samt Keltiska Korset. De skapade jag först för min egen del då jag skriver upp alla mina stjärnor för varje dag, men ville ha dem samlade i en bok.

För dig med intresse, kolla in dessa länkar

Ett år med Tarot, över Zoom eller distans. Bokar du nu får du från september 2021 till december 2022 varje månad samt årstolkningen i december för 2022. >>>

Mina böcker, nyutgivning >>>

Tarotutbildningen (med ta mig tusan det mesta om Tarot) med support, två webmöten i månaden, två personliga samtal i nio månader >>>

Lägg nu korten på bordet, njut av möjligheten att se mer av ditt liv, även det som du kanske inte vill se, men som i längden kanske är det bästa som kan hända dig. Själv så har jag Den Hängde Mannen på min personlighet under augusti, jag ser humorn i det, försöker tänka mig för, att inte vara så dramatisk.