Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika

Övning ger färdighet

user image 2021-09-13
By: Tarotkurser distans
Posted in: Tarot allmänt
Övning ger färdighet

Säger de som vet, så är det nog, för jag tänker att det går aldrig att bli helt färdig utbildad inom ämnet Tarot, för korten innehåller allt i livet, även det som vi ännu inte upplevt. För vem tänkte på Internet på 1800-talet, då hade kortet XVII Stjärnan, Knekt i Stavar samt 8 i Stavar helt andra betydelser.

Det går väl inte att missa att jag är mer än överförtjust i Tarot? Antagligen för att jag älskar livet, korten visar på allt i livet, de är allt i livet. Jag har som en dröm att alla ska ha tillgång till en kortlek, förstå grunderna, vägleda sig själva, för att ta ansvar för sitt liv, må bättre, komma över mönster, begränsningar, skapa mer möjligheter. Det innebär inte att jag är fulländad i det, tvärtom, jag har ett mönster av begränsningar, inte vara värd som jag sliter med, alla har vi något, fast de flesta försöker att sopa det under mattan, eller undvika att prata om det. Kan det vara en längtan av perfektionism som skapar att de flesta försöker hålla masken utåt sett, vara som alla andra. Själv är jag helt fascinerad av unika människor, de som går sin egen väg, står upp för sina ideal men i det även för sina brister.

Tarot för mig är det främsta, det bästa verktyget för andlig och personlig utveckling, att se sig själv, sina mönster, men då även sina möjligheter, att våga utvecklas, ta ett samtal med sina kort om vad som är viktigt i livet. Tyvärr är det även rätt lätt att bli hemmablind. Jag kan avundas dem som är nya inom Tarot, som tar varenda kort på största allvar, fördjupar sig i symboliken, i texter, medan jag kan i en vanlig tolkning för dagen bara kasta en blick medan jag skriver ner korten, lite som jaha ja, mm, det blir nog bra, oj då, men ja ja det fixar sig, okej, ta det lugnt på em, se där ja, besök ikväll. Det är hur mina tankar kan ta sig under en tolkning för dagen, medan en del fördjupar sig i varje kort. Jag gillar olikheter, att vi alla finner det som är mest givande för oss (ibland tyvärr även tvärtom).

Jag övar för fullt nu med Tarot, för även trots allt jag skrivit, alla kort jag lägger är varje stjärna en ny upplevelse. Igår startade min Tarotutbildning som är fram till maj månad. Nio månader, två webmöten i månaden samt två personliga webmöten, kommer att bli mycket Tarot, det mest fantastiska är att även om det är jag som är läraren vet jag att jag kommer att lära mig mer, för det är en ständig utveckling med Tarot.
Jag har nu öppnat upp för nästa utbildningsstart den 29/5 >>>

Ikväll startar kursen Tarot och kärlek, där vi ska fördjupa oss i ämnet kärlek, antagligen det största ämnet för de flesta. I morgon startar Tarot grundkurs, (finns någon plats kvar) de är de sista kurserna i ämnet Tarot för detta år. Märkligt och tacksamt att jag är pepp, för det är så helt fascinerande att följa med utvecklingen, vara en del av inspirationen. 

Jag inspirerar mig själv varje morgon med att lägga dagens stjärna, sedan skriva upp det i min bok " Journal för Keltiska Korset" (bild). Jag har även skapat en för dig som lägger Elementstjärnan.

Har du koll på att flera av mina böcker om Tarot finns ute nu i nytryck, skickas från Sverige. Ta en titt här >>>

En av dem Tarot 780 svar pratar vi i denna podd som Katarina Medium gjorde med mig som gäst >>>

Nu blir det mer Tarot, det första personliga samtalet för Tarotutbildningen, snacka om att jag är priviligerad. (tack, tack, tack)