Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika

Vision 2022

user image 2022-01-09
By: Tarotkurser distans
Posted in: Tarot allmänt
Vision 2022

Visioner är bra men ibland blir det inte som tänkta, det vill säga XVII Stjärnan omvänd. Men nu har jag vänt det kortet rätt, laddar för 2022.

Det har hänt en hel del senaste året, men inte enligt visionerna, men allt har sin tid, detta år kommer jag att fokusera på utbildningar, support på distanskurser samt skrivande. Redan nu börjar jag ana mer stjärnglans ;)

Jag har startar med distanskurserna, som förra året var bland det bästa i upplevelser, webmöten en gång i veckan, ibland fyra olika kurser, intensivt men attan så kul, givande. Först hade jag planer på att fortsätta likadant i år men så kom insikten (utan Tarotkorten som jag inte ens rådfrågat om detta). För vad jag också gjorde 2021 var att starta en Tarotutbildning, ikväll har vi nionde mötet. För mig är det så helt fantastiskt att följa dessa deltagare. Ibland sitter jag med tårar i ögonen för att de är så duktiga, ibland blir jag mållös. En av de bästa ting jag startat upp när det gäller Tarot, fast å andra sidan tycker jag personligen att allt är bra, livekurserna när de var, distanskurserna med möten i det alla samtal mellan deltagare och så utbildningen med personliga samtal.

I år blir det självstudiekurser :) Det vill säga allt finns på en kursprofil, texter, ljud, uppgifter, filmer för varje del. Men i det även personliga samtal, för de känns som viktigast, att få egen tid, få gå igenom sina tolkningar själv med mig. I det kom även idén av något jag hade förr, men det var före pandemin innan alla förstod vitsen med zoom. Nu startar jag upp webmöten en gång i månaden för medlemmar, där vi går igenom kort, funderingar, tolkningar. För något som varit ledsamt har varit när en kurs varit slut, den där gemenskapen varje vecka som jag kan sakna.

Två kurser är klara, "Tarot, kort för kort" som är en enkel men grundläggande kurs om alla korten baserat på Elementstjärnan. I det ingår min bästa Tarotbok "Tarot, korten på bordet" som bokprofil där jag även läst in alla kapitel. Samt bokprofilen "Elementstjärnan" med tolkning till alla korten i alla positioner.
Men även grundkursen för medlemmar, där det finnas massor av text och ljudfiler till alla korten samt allt annat material som hör till Tarot.

Jag håller på att fixa filmerna till "Tarot, tidigare liv" annars är det mesta av materialet klart förutom ljudfiler, tar ett tag att få de intalade. I den kursen ingår bokprofilen "Tarot, tidigare liv".

Sedan finns det fler kurser som kommer allt eftersom, först ska jag fixa klart omskrivningen av boken "Tarot och attraktionens lag", målet var att det skulle ha varit klar till detta nya år, för på något sätt känns det som de flesta är mest taggade att ta tag i sitt liv i början av ett nytt år.

Men mina journaler finns i Sverige, 7 för Keltiska Korset, 3 (+3) för Elementstjärnan. Fast just nu så tänker jag att de tre första som bokar in sig på "Tarot, kort för kort" får hemskickad journalen för Elementstjärnan. Alltid kul att ha en bok till hands, speciellt när det går att kladda i den, skriva ner sina dagliga kort, med noter för att lära mer. Fantastiskt pris är det på boken med, 220 kronor med frakt.

Kanske jag är så laddad för 2022 för att jag har sådana fantastiska kort för detta år, men det är inte bara jag, förra året sammanställde jag att det var ett stökigt år, mer än hälften av dem jag gjorde tolkningar för hade utmaningar, i år är det en av tio. 

Jag återkommer snart med tips för affirmationer för 2022 från min bok "Tarot, attraktionens lag" men vi börjar väl med XVII Stjärnan?

”Jag lever i ett flöde med min inspiration. Jag är stjärnan i mitt liv. Jag är i total harmoni och med framgång i allt jag företar mig i enighet med min själ.”

Varför inte starta 2022 med att endera bli medlem på Tarotakademin, få tillgång till min allra första (omarbetade) gigantiska självstudiekurs, dessutom var med på webmötena, hålla igång korten?
Här läser du mer >>>

Eller så väljer du "Tarot, kort för kort"

Nu ska jag lägga korten på bordet, det är de sista tolkningarna denna vecka som jag gör, eller nja, de som har årstolkning med varje månad under 2022 de fortsätter under året, men fokus är på utbildningar vilket ska bli enormt givande efter året som var. God fortsättning :)

Ah, angående årstolkningar, fram till den 10/1 (i morgon) kan du boka för 2022.