Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika

Rätt kurs eller utbildning?

user image 2022-04-24
By: Tarotkurser distans
Posted in: Tarot allmänt

Ikväll har jag webmöte för Tarotutbildningen som startade förra året, vi har endast tre gånger kvar. Det är första gången jag satt ihop en utbildning så jag funderade lite på namnet. Jag valde det ordet för kurs är något som jag tycker handlar om en kortare tid med utveckling av ett ämne med utbildning är för mig mäktigare, längre, mer intensivt, djupare.

Vad är skillnaden för dig? Som jag ser det efter att förra året haft kurser i flera olika ämnen inom Tarot, som grund, kärlek, tidigare liv, Keltiska Korset är det smartare att ta en utbildning, men det passar inte alla. En del vill bara "smaka" på, en del vill fördjupa sig. Smartare tycker jag med en utbildning, men det är sett från mitt perspektiv, för i ett ämne tar jag upp mer, eller refererar till något annat, så perfekt när jag kan göra som jag gjort i denna utbildning, varva, fördela kunskap i en salig blandning men med samma tema- Tarot.

Att följa någon under flera månader, se hur fler bitar faller på plats är himla kul, en egokick genom någon annan. Jag har även insett hur mycket kunskap jag har, hur jag kan få allt att kopplas samman till en helhet från olika delar.

Känns lite vemodigt att denna utbildning snart är över, tröstar mig med att jag snart startar en ny som pågår resten av året.

Varför skulle du gå en Tarotutbildning för mig? Jag har ingen aning om betydelsen för dig, men jag vet att jag gör mitt bästa att inspirera dig, att ge dig insikter på ett metodiskt sätt, praktiskt, enkelt för att bitarna ska kopplas samman. Dessutom spelar det ingen roll om du ens tagit i en Tarotlek eller om du tolkat Tarot i flera år, jag vet att jag har massor att lära ut vilket är en kick.

Det vore tråkigt om du är intresserad av Tarot men inte tar möjligheten att vara med i den utbildning som startar nu, smart med tid, för samtidigt som det tar tid som med allt vi ska lära oss har jag satt ihop en bra grund som du även har kvar efter du är klar, dessutom till ett bättre pris än om du skulle gå flera kurser, för jag kan nästa lova, har du gått en kurs för mig i Tarot vill du troligast gå en till för att komplettera.

Det är inte bara en utbildning i Tarot, det är även en personlig andlig utveckling då du är huvudpersonen, förutom våra gemensamma webmöten har du även egna, personliga där vi ser till dig, din utveckling.

Vill du veta mer, läs då genom att klicka här >>>

Men kanske det känns för mycket? två webmöten i månaden, två personliga samtal samt alla texter, ljudfiler, filmer och uppgifter. Kanske du är den som vill utvecklas på egen hand? Då föreslår jag att du blir medlem på Tarotakademin, i det ingår min grundkurs (även det texter och ljudfiler, uppgifter men med färdiga svar), dessutom får du just nu med dig profilen med filmer om kort.

Känns även det för mycket men du ändå vill veta mer föreslår jag distanskursen "Tarot, kort för kort" även den uppbyggd med texter, ljudfiler, filmer men med mindre material, mer lättläst.

Eller så kanske du nöjer dig med en bok, eller bokprofilen "Tarot, korten på bordet" som du även kan lyssna till :)

Det var mina funderingar om kurser, utbildningar om Tarot.