Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika
 

Blog

Begränsningar


By Tarotkurser distans, 2022-05-14
Begränsningar

Det finns ett kort som mer än de andra visar på begränsningar i Tarotleken, det är 5 i Mynt. Många ser det kortet som dålig ekonomi, kris på pengar, skulder vilket det i och för sig kan visa på men det finns så mycket mer i varje kort, dessutom från frågan, positionen samt samman med alla andra kort.

Det går att tolka Tarot ytligt, ha enkel symbolik på varje kort som fattigdom på 5 i Mynt, konstatera vid en tolkning att personen har en tuff period ekonomiskt, det lär säkert stämma till en viss del, men det finns så mycket mer. Som att fundera på varför finns det fattigdom? Vad är fattigdom, är det ekonomiskt, eller kan det vara brist på resurser arbetsmässigt, mindre energi för hälsan, brist på kärlek eller en bristande kontakt andligt?

Allt detta finns även på djupare nivåer, i olika stadier. Viktigt är att ställa sig från varför kommer kortet? Såvida någon inte väljer att "bara" få eller tolka en spådom, acceptera läget. Vilket definitivt visar på kortet 5 i Mynt, att skapa en begränsning.

För mig är Tarot mer än en spådom, det är en förutsägelse av den energi som är skapad, som när som kan förändras utifrån insikten. Det är ingen slump vilket kort som visar sig, sedan kan det vara en begränsning i att tolka det i stället för att få aha-upplevelsen.

Att lära sig Tarot är enkelt, svitens energi, siffrans egenskap bildar en mening, som med 5 i Mynt, fem står för stress, Mynt för materiellt = Stress materiellt. Vilket för många blir brist på pengar. Självklart finns det någon brist när kortet kommer men det finns flera lager av orsaken till det samt att det inte alltid visar att det är pengar som är bristen. Alla femmorna är stress, stress kan vi ha av många olika orsaker, vanmakt, rädsla, osäkerhet, frustration, självanklagelse, bristande tillit, för mycket tankar, för mycket känslor, för mycket eller för lite energi, brist på självkärlek, listan, orden kan göras hur lång som helst.

Vanmakt kommer från begränsningen av att inte ha det vi vill, rädslan att förlora kontrollen, vilket få har när 5 i Mynt visar sig, beroende på vad vi har för programmering med oss, hur vi agerar i det.

Rädsla är grunden till allt som är obalanserat, varför finns den, varför aktiveras den? Vad bottnar rädslan i?

Osäkerhet är när vi oftast inte vet hur vi kan hantera en situation, rädslan att förlora något eller göra bort sig.

Frustration skapas av begränsningen av brist på uttryck och säkerhet, när vi försöker något som inte fungerar, när det finns en begränsning eller att vi upplever att det finns.

Självanklagelse när vi känner oss misslyckade, känslan av att inte räcka till, ingen tillit till oss själv, öppen för kritik från andra.

Bristande tillit kanske för att vi upplever att livet är hårt, att vi strävar efter något men upplever att vi misslyckas eller inte får respons.

För mycket tankar, de som snurrar som är av oro oftast av något av ovanstående, när det kör ihop sig till ett ältande, rädslan att förlora något eller inte få något efterlängtat. 

För mycket känslor, när vi i stället känner efter i stället för att tänka, när en oro tar kontroll, snurrar på i magen tills det blir kaos, känslan tar över tankarna som redan är uppstressade.

Allt detta är en och samma energi men som uttrycks utifrån situationen då beroende på vem vi är som person. Det finns de som är coola utan ekonomisk trygghet, de finns de som är coola känslomässigt fast andra skulle fullständigt bryta ihop.

Alltså behöver 5 i Mynt läsas ut från personens karaktär samt situationen som kanske bara är en sak men som präglas i grunden av en begränsning, rädslan av att inte vara trygg.

Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, lite till tänker jag göra på filmen som finns inne på profilen för filmer om korten. Sedan är det upp till dig, vill du begränsa dig med att bara ta till dig denna text, eller begränsa dig med att inte ens bry dig. Eller vill du veta mer? Alltså begränsa begränsningar?

Jag vill tipsa dig om att det finns så mycket att ta del av här inne på Tarotakademin. Du kan välja grundkurs i filmer, grundkurs med film, text och uppgifter (till och med i två versioner, endast som "enkel" kurs eller som medlem eller via en utbildning. Men du kan även klicka på blogg, finns ett antal där jag skriver om allt mixat om Tarot. Mest av allt önskar jag nog att du inte ska se korten som spådomskort utan som ett verktyg att bli mer medveten om din potential, dina möjligheter, alltså tvärtom mot för 5 i Mynt.

Kolla in bilden från Tarotleken "Connollys", detta är min favoritversion av 5 i Mynt, personen håller handen på grinden som visar på de fe mynten, de finns där (men oftast vill mycket ha mer, oftast utan att vara medveten om varför), personen har kläder (alltså inte helt utan tillgångar) men en bindel för ögonen för att den inte kan se sin potential, sedan kommer en vägledare som troligen tycker det är dags att sluta blunda, ta tag i det som redan finns. För mig handlar det om tacksamhet, att först se vad som finns, värdera, vara tacksam för att reflektera över finns det något mer?


Kanske du vill släppa en begränsning när det gäller Tarot, utveckla dig vidare, ta bort bindeln?

Tarotutbildning start 15/5 >>>
Medlemskap Tarotakademin >>>
Distansgrundkurs "Tarot korten på bordet" >>>
Genomgång av alla korten (filmer) >>>
Bokprofiler >>>
Filmer om korten >>>

Rätt kurs eller utbildning?


By Tarotkurser distans, 2022-04-24

Ikväll har jag webmöte för Tarotutbildningen som startade förra året, vi har endast tre gånger kvar. Det är första gången jag satt ihop en utbildning så jag funderade lite på namnet. Jag valde det ordet för kurs är något som jag tycker handlar om en kortare tid med utveckling av ett ämne med utbildning är för mig mäktigare, längre, mer intensivt, djupare.

Vad är skillnaden för dig? Som jag ser det efter att förra året haft kurser i flera olika ämnen inom Tarot, som grund, kärlek, tidigare liv, Keltiska Korset är det smartare att ta en utbildning, men det passar inte alla. En del vill bara "smaka" på, en del vill fördjupa sig. Smartare tycker jag med en utbildning, men det är sett från mitt perspektiv, för i ett ämne tar jag upp mer, eller refererar till något annat, så perfekt när jag kan göra som jag gjort i denna utbildning, varva, fördela kunskap i en salig blandning men med samma tema- Tarot.

Att följa någon under flera månader, se hur fler bitar faller på plats är himla kul, en egokick genom någon annan. Jag har även insett hur mycket kunskap jag har, hur jag kan få allt att kopplas samman till en helhet från olika delar.

Känns lite vemodigt att denna utbildning snart är över, tröstar mig med att jag snart startar en ny som pågår resten av året.

Varför skulle du gå en Tarotutbildning för mig? Jag har ingen aning om betydelsen för dig, men jag vet att jag gör mitt bästa att inspirera dig, att ge dig insikter på ett metodiskt sätt, praktiskt, enkelt för att bitarna ska kopplas samman. Dessutom spelar det ingen roll om du ens tagit i en Tarotlek eller om du tolkat Tarot i flera år, jag vet att jag har massor att lära ut vilket är en kick.

Det vore tråkigt om du är intresserad av Tarot men inte tar möjligheten att vara med i den utbildning som startar nu, smart med tid, för samtidigt som det tar tid som med allt vi ska lära oss har jag satt ihop en bra grund som du även har kvar efter du är klar, dessutom till ett bättre pris än om du skulle gå flera kurser, för jag kan nästa lova, har du gått en kurs för mig i Tarot vill du troligast gå en till för att komplettera.

Det är inte bara en utbildning i Tarot, det är även en personlig andlig utveckling då du är huvudpersonen, förutom våra gemensamma webmöten har du även egna, personliga där vi ser till dig, din utveckling.

Vill du veta mer, läs då genom att klicka här >>>

Men kanske det känns för mycket? två webmöten i månaden, två personliga samtal samt alla texter, ljudfiler, filmer och uppgifter. Kanske du är den som vill utvecklas på egen hand? Då föreslår jag att du blir medlem på Tarotakademin, i det ingår min grundkurs (även det texter och ljudfiler, uppgifter men med färdiga svar), dessutom får du just nu med dig profilen med filmer om kort.

Känns även det för mycket men du ändå vill veta mer föreslår jag distanskursen "Tarot, kort för kort" även den uppbyggd med texter, ljudfiler, filmer men med mindre material, mer lättläst.

Eller så kanske du nöjer dig med en bok, eller bokprofilen "Tarot, korten på bordet" som du även kan lyssna till :)

Det var mina funderingar om kurser, utbildningar om Tarot.

Prioriteringar


By Tarotkurser distans, 2022-02-26
Prioriteringar

Just nu skulle jag behöva lite mer av 7 i Mynt i min vardag, för det är inte att jag inte hinner med, utan det handlar om prioriteringar, när tiden inte verkar räcka till då har planeringen inte varit god från början.

Jag har en hel lista med "behov" alltså inte måsten utan saker som jag känner att jag behöver göra, för egentligen "måste" vi ingenting. Allt är fria val, men oftast körs de av rädsla, att inte duga, att inte vara älskad, inte vara behövd. Vilket då påverkar det mesta i vardagen. Alltså har jag skippat måsten, för jag önskar vara fri, skapande, kreativ men lite 7 i Mynt för att få en bättre planering hade varit nice.

Det är inte lätt att älska livet, vilja göra såååå mycket att prioriteringar blir som de blir, det vill säga inte alltid som hjärtat önskar utan mer efter praktiskt görande. Men jag "jobbar" på det, att ta varje dag som den kommer, för min själ har valt fantastiska lärdomar sista åren.

Jag har tre huvudintressen inom andlighet, Tarot, runor och färger, för mig hör de samman, sedan talar jag alltid om elementen och motpoler, det är vad jag prioriterar i allt. Just nu är jag lycklig i att ha tre utbildningar, en i varje tema. Ibland tänker jag att det vore lika bra att bara slå ihop dem, men så vet jag att allt behöver sin tid. Svårast vid varje moment av en "lektion" är att få det att inte bli för mycket men även tillräckligt för att det ska vara värt tiden. Jag väljer att se det som en härlig process.

I min första Tarotutbildning har vi nu haft 12 möten, för min del har de varit helt fantastiska, ibland händer det att jag sitter med tårar då vi har personliga möten, imponerad av kunskap som då inte bara är om vad korten betyder utan helheten av vägledning.

Ibland kan jag känna att dessa tre ämnen är lite för mycket av vardag för mig själv, jag lägger kort för min dag, för funderingar, jag drar runor, ristar runor, noga med färger och energier men det är en del av vardagen inte den där speciella stunden. Det kan jag sakna ibland, den där magin, att ta en stund med korten med stämning, själv har jag dem på fickan typ, eller lite överallt, de läggs på köksbordet ibland, inte så vidare magiskt kan tyckas, men magi är även det vi själv skapar av något. För det är magiskt att ha kunskapen, eller den fantastiska kontakten med korten som en allra bästa vän som alltid är ärlig.

När jag prioriterar brukar jag ta en stund med att fixa på hemsidorna, fixa med texter vilket kommer att vara min prioritering framöver i alla fall 3 veckor per månad. Denna vecka är veckan med månadstolkningar, då blir det bara korta pauser med skrivande. Men det är så fantastiskt att få följa en persons liv månad efter månad. Ibland får jag frågan om en fråga, men det är inte något jag längre gör, utan jag har ett helt team av fantastiska cert. tarottydare, jag önskar hellre inspirera dem samt tolka för mina stammisar. Allt har sin tid, men jag är mindre stressad nu än innan, mer tankar, funderingar, så många böcker jag vill skriva men först ska alla tidigare korrigeras, ges ut innan det blir något mer, men funderingar finns på Tarot och hälsa, Tarot för hundar och katter, Tarot för barn, lustigt nog passar alla de ämnena in på detta med färger som jag också nu funderar över. För jag har nog "marknadsfört" böcker och kurser i ämnet aura, chakras och färger lite galet. Som om det skulle handla om att SE auran. Sure, det är coolt, men bättre att ha kunskap om mönster samt hur energi kan ändras än att stirra på ett energifält för att få kicken att auran går att se. 

Under sommaren ska jag rita om min Prisma Tarotlek, den som har allt med sig som jag tycker är intressant, förutom grunden i Tarot, färger, runor men även kraftdjur och astrologi.

Idag är en speciell dag för det är slutet på februari, tänk dig om du tar tillfället idag med att börja eller fortsätta utöka din kunskap om Tarot, då kan du grunderna lättare inom någon månad. Har du funderat på varför du skulle lära eller vidareutveckla dina kunskaper om Tarot? Kanske du funderar på färgernas (energiernas) betydelse eller hur magiska runor är? Om du vill utveckla mer av dig själv, din kunskap då tycker jag du ska ta en titt på detta erbjudande>>>

Nu ska jag prioritera disk, även det en del av 7 i Mynt.

Vision 2022


By Tarotkurser distans, 2022-01-09
Vision 2022

Visioner är bra men ibland blir det inte som tänkta, det vill säga XVII Stjärnan omvänd. Men nu har jag vänt det kortet rätt, laddar för 2022.

Det har hänt en hel del senaste året, men inte enligt visionerna, men allt har sin tid, detta år kommer jag att fokusera på utbildningar, support på distanskurser samt skrivande. Redan nu börjar jag ana mer stjärnglans ;)

Jag har startar med distanskurserna, som förra året var bland det bästa i upplevelser, webmöten en gång i veckan, ibland fyra olika kurser, intensivt men attan så kul, givande. Först hade jag planer på att fortsätta likadant i år men så kom insikten (utan Tarotkorten som jag inte ens rådfrågat om detta). För vad jag också gjorde 2021 var att starta en Tarotutbildning, ikväll har vi nionde mötet. För mig är det så helt fantastiskt att följa dessa deltagare. Ibland sitter jag med tårar i ögonen för att de är så duktiga, ibland blir jag mållös. En av de bästa ting jag startat upp när det gäller Tarot, fast å andra sidan tycker jag personligen att allt är bra, livekurserna när de var, distanskurserna med möten i det alla samtal mellan deltagare och så utbildningen med personliga samtal.

I år blir det självstudiekurser :) Det vill säga allt finns på en kursprofil, texter, ljud, uppgifter, filmer för varje del. Men i det även personliga samtal, för de känns som viktigast, att få egen tid, få gå igenom sina tolkningar själv med mig. I det kom även idén av något jag hade förr, men det var före pandemin innan alla förstod vitsen med zoom. Nu startar jag upp webmöten en gång i månaden för medlemmar, där vi går igenom kort, funderingar, tolkningar. För något som varit ledsamt har varit när en kurs varit slut, den där gemenskapen varje vecka som jag kan sakna.

Två kurser är klara, "Tarot, kort för kort" som är en enkel men grundläggande kurs om alla korten baserat på Elementstjärnan. I det ingår min bästa Tarotbok "Tarot, korten på bordet" som bokprofil där jag även läst in alla kapitel. Samt bokprofilen "Elementstjärnan" med tolkning till alla korten i alla positioner.
Men även grundkursen för medlemmar, där det finnas massor av text och ljudfiler till alla korten samt allt annat material som hör till Tarot.

Jag håller på att fixa filmerna till "Tarot, tidigare liv" annars är det mesta av materialet klart förutom ljudfiler, tar ett tag att få de intalade. I den kursen ingår bokprofilen "Tarot, tidigare liv".

Sedan finns det fler kurser som kommer allt eftersom, först ska jag fixa klart omskrivningen av boken "Tarot och attraktionens lag", målet var att det skulle ha varit klar till detta nya år, för på något sätt känns det som de flesta är mest taggade att ta tag i sitt liv i början av ett nytt år.

Men mina journaler finns i Sverige, 7 för Keltiska Korset, 3 (+3) för Elementstjärnan. Fast just nu så tänker jag att de tre första som bokar in sig på "Tarot, kort för kort" får hemskickad journalen för Elementstjärnan. Alltid kul att ha en bok till hands, speciellt när det går att kladda i den, skriva ner sina dagliga kort, med noter för att lära mer. Fantastiskt pris är det på boken med, 220 kronor med frakt.

Kanske jag är så laddad för 2022 för att jag har sådana fantastiska kort för detta år, men det är inte bara jag, förra året sammanställde jag att det var ett stökigt år, mer än hälften av dem jag gjorde tolkningar för hade utmaningar, i år är det en av tio. 

Jag återkommer snart med tips för affirmationer för 2022 från min bok "Tarot, attraktionens lag" men vi börjar väl med XVII Stjärnan?

”Jag lever i ett flöde med min inspiration. Jag är stjärnan i mitt liv. Jag är i total harmoni och med framgång i allt jag företar mig i enighet med min själ.”

Varför inte starta 2022 med att endera bli medlem på Tarotakademin, få tillgång till min allra första (omarbetade) gigantiska självstudiekurs, dessutom var med på webmötena, hålla igång korten?
Här läser du mer >>>

Eller så väljer du "Tarot, kort för kort"

Nu ska jag lägga korten på bordet, det är de sista tolkningarna denna vecka som jag gör, eller nja, de som har årstolkning med varje månad under 2022 de fortsätter under året, men fokus är på utbildningar vilket ska bli enormt givande efter året som var. God fortsättning :)

Ah, angående årstolkningar, fram till den 10/1 (i morgon) kan du boka för 2022.

Journaler


By Tarotkurser distans, 2021-10-28
Journaler

Lite lustigt att tänka sig att en av mina bästa bokidéer är journaler, i och för sig finns det lite text, nycklar till varje kort eller runa längst bak i varje bok, men ändå. Journalerna är skapade för att du ska kunna skriva in dina kort för året, månaden, veckan och dagen.

Jag fick en komplimang av en kursdeltagare, att jag var en Tarotnörd, säkert bland det finaste någon sagt om mig. Jag är verkligen såld på Tarot, jag upphörs aldrig att förvånas över korten, över allt som hör samman. Jag är en mer mental person vilket gör att det är som att lösa rebusar, pussla ihop allt som finns i en vardag.

Det gör jag även varje morgon för mig själv, som du kan se på bilden, jag lägger dagens Keltiska Kors sedan skriver jag in alla korten. I utrymmet bredvid kortmallarna skriver jag in dagen efter vad som hände, jag har koll på vädret, (över 50 så det är viktigt, speciellt nu när jag ställer om mig på andra årstider, som idag då vi har +16, lite moln och sol, som en sensommardag i Sverige). Eftersom elementet eld är viktigt för mig som är för smak, skriver jag även in dagens middag. Det hjälper mig även när jag har slut på middagsidéer, då bläddrar jag på i journalen för att få tips. Denna journal är min dagbok, förr samlade jag på personlig almenacka nu blir det journaler.

För övrigt när det gäller Tarot är denna vecka intensiv med Zoom möten för månadstolkningar, kombinerat med att jag genomläser "Tarot attraktionens lag" som blir nästa bok att tryckas. Du har väl sett alla böcker som getts ut sista tiden. Böcker som du även kan köpa som bokprofiler, läsa direkt på datorn, surfplattan eller i mobilen. 

Vi har även haft fjärde mötet för Tarotutbildningen, det var då jag fick komplimangen. Det är en ära att få ha dessa fantastiska deltagare ända till i maj månad. Ja, Tarot är nog den största delen av mitt liv, men jag kompletterar med runor och färg. Varför begränsa sig när livet är fullt av möjligheter.

Tips idag, ta en titt på mina journaler och missade du gårdagens youtube, så gäller den när du än väljer att se på den, d v s välj ett av tre kort för att få vägledning>>>.

Journal för Keltiska Korset >>> (7 kvar)

Journal för dina dagliga runor >>> (3 kvar)

Journal för Elementstjärnan, just nu utsåld, men böcker är på väg in till Sverige. 
Alla mina böcker skickas från Sverige, i priset är frakt inkluderad till dig.

Övning ger färdighet


By Tarotkurser distans, 2021-09-13
Övning ger färdighet

Säger de som vet, så är det nog, för jag tänker att det går aldrig att bli helt färdig utbildad inom ämnet Tarot, för korten innehåller allt i livet, även det som vi ännu inte upplevt. För vem tänkte på Internet på 1800-talet, då hade kortet XVII Stjärnan, Knekt i Stavar samt 8 i Stavar helt andra betydelser.

Det går väl inte att missa att jag är mer än överförtjust i Tarot? Antagligen för att jag älskar livet, korten visar på allt i livet, de är allt i livet. Jag har som en dröm att alla ska ha tillgång till en kortlek, förstå grunderna, vägleda sig själva, för att ta ansvar för sitt liv, må bättre, komma över mönster, begränsningar, skapa mer möjligheter. Det innebär inte att jag är fulländad i det, tvärtom, jag har ett mönster av begränsningar, inte vara värd som jag sliter med, alla har vi något, fast de flesta försöker att sopa det under mattan, eller undvika att prata om det. Kan det vara en längtan av perfektionism som skapar att de flesta försöker hålla masken utåt sett, vara som alla andra. Själv är jag helt fascinerad av unika människor, de som går sin egen väg, står upp för sina ideal men i det även för sina brister.

Tarot för mig är det främsta, det bästa verktyget för andlig och personlig utveckling, att se sig själv, sina mönster, men då även sina möjligheter, att våga utvecklas, ta ett samtal med sina kort om vad som är viktigt i livet. Tyvärr är det även rätt lätt att bli hemmablind. Jag kan avundas dem som är nya inom Tarot, som tar varenda kort på största allvar, fördjupar sig i symboliken, i texter, medan jag kan i en vanlig tolkning för dagen bara kasta en blick medan jag skriver ner korten, lite som jaha ja, mm, det blir nog bra, oj då, men ja ja det fixar sig, okej, ta det lugnt på em, se där ja, besök ikväll. Det är hur mina tankar kan ta sig under en tolkning för dagen, medan en del fördjupar sig i varje kort. Jag gillar olikheter, att vi alla finner det som är mest givande för oss (ibland tyvärr även tvärtom).

Jag övar för fullt nu med Tarot, för även trots allt jag skrivit, alla kort jag lägger är varje stjärna en ny upplevelse. Igår startade min Tarotutbildning som är fram till maj månad. Nio månader, två webmöten i månaden samt två personliga webmöten, kommer att bli mycket Tarot, det mest fantastiska är att även om det är jag som är läraren vet jag att jag kommer att lära mig mer, för det är en ständig utveckling med Tarot.
Jag har nu öppnat upp för nästa utbildningsstart den 29/5 >>>

Ikväll startar kursen Tarot och kärlek, där vi ska fördjupa oss i ämnet kärlek, antagligen det största ämnet för de flesta. I morgon startar Tarot grundkurs, (finns någon plats kvar) de är de sista kurserna i ämnet Tarot för detta år. Märkligt och tacksamt att jag är pepp, för det är så helt fascinerande att följa med utvecklingen, vara en del av inspirationen. 

Jag inspirerar mig själv varje morgon med att lägga dagens stjärna, sedan skriva upp det i min bok " Journal för Keltiska Korset" (bild). Jag har även skapat en för dig som lägger Elementstjärnan.

Har du koll på att flera av mina böcker om Tarot finns ute nu i nytryck, skickas från Sverige. Ta en titt här >>>

En av dem Tarot 780 svar pratar vi i denna podd som Katarina Medium gjorde med mig som gäst >>>

Nu blir det mer Tarot, det första personliga samtalet för Tarotutbildningen, snacka om att jag är priviligerad. (tack, tack, tack)

Så många kort, så många aspekter


By Tarotkurser distans, 2021-08-03
Så många kort, så många aspekter

Ikväll startar min kurs Tarot och tidigare liv, något jag ser fram emot, men å andra sidan ser jag fram emot allt som har med Tarot att göra.  Det är troligen den största delen av mitt liv, jag börjar morgonen med dagens stjärna, sedan kan det vara en tolkning eller att jag skriver om Tarot eller har kurs i Tarot. Kort sagt - det är mycket Tarot. :D

Som om det inte vore nog så har tankarna fått växa på en stor utbildning inom Tarot. Nu startar jag den första den 12 september. Hela nio månader med allt om Tarot. För Tarot är hela livet, allt du kan tänka dig, alla händelser, upplevelser, ageranden, tankar, känslor. Allt från tidigare liv till hur du skapar mer möjligheter i framtiden. 

Tarot är ett sådant fantastiskt redskap, kanske för att jag även kan kombinera allt annat jag tycker om som färger eller runor in i det. Jag har haft fullt upp sista tiden, ändrat i mitt koncept med Tarot. Det hela började med en runa, Thurs som jag "ristade"in, sedan blev allt kaos, vilket det behöver bli när inte personligheten är i fas med själen. Jag fick ett motstånd (igen) mot tolkningar, men inte att tolka, men att få göra mer nytta av det. Så nu har jag tolkningar där jag följer en person ett helt år, men det går även att välja en timme av min tid då vi ser på allt av intresse för dig. Visst det är kul (ibland) att lägga kort tre månader eller ett halvår, jag älskar kontakten med mina kunder men i det tappade jag lite kontakten med mina tidigare kunder, de som hängt med i flera år, någon i hela 35 men även dem i över 20 år. 

Jag har suttit senaste veckan med månadstolkningar, ser ut som på bilden, där personen endera varit på andra skärmen över Zoom eller fått tolkningen på distans. Enorma möten, tacksam. 

Jag har även certifierat några tolkare som varit excellenta på kurser, gått både grund samt andra, nu ska sidan byggas upp för certifierade tolkare så att du om du har behov finner någon av de allra bästa. Men idag är det en bok som ska i tryck samtidigt som jag ska ta det lite lugnt (det är min stjärna för augusti på bilden, har både 10 i Svärd samt 9 i Svärd som hänger lite över mig). Fixa för kursen i kväll (fast det mesta är klart).

Det är alltså en dag som går i Tarot. 

Tre böcker finns nu om Tarot, min favvo (min allra bästa) Tarot, korten på bordet samt journaler för Elementstjärnan samt Keltiska Korset. De skapade jag först för min egen del då jag skriver upp alla mina stjärnor för varje dag, men ville ha dem samlade i en bok.

För dig med intresse, kolla in dessa länkar

Ett år med Tarot, över Zoom eller distans. Bokar du nu får du från september 2021 till december 2022 varje månad samt årstolkningen i december för 2022. >>>

Mina böcker, nyutgivning >>>

Tarotutbildningen (med ta mig tusan det mesta om Tarot) med support, två webmöten i månaden, två personliga samtal i nio månader >>>

Lägg nu korten på bordet, njut av möjligheten att se mer av ditt liv, även det som du kanske inte vill se, men som i längden kanske är det bästa som kan hända dig. Själv så har jag Den Hängde Mannen på min personlighet under augusti, jag ser humorn i det, försöker tänka mig för, att inte vara så dramatisk.

Tarot upp och ner, fram och tebaks


By Tarotkurser distans, 2021-07-01
Tarot upp och ner, fram och tebaks

Jag har delat mail, inlägg på facebook om allt som jag erbjuder i Tarot nu, lite intensivt kanske? Men i morgon är det juli månad, många har semester, en tid då mycket ska tas igen, min tanke är att sommaren borde vara en suverän period att ta upp intresset att utveckla kunskap om Tarot.

Jag tycker själv att jag har lyckats med att få ihop en bra mix som borde passa de flesta, det finns texter att läsa, frågor att besvara, svar att läsa. Men för den som vill koppla av i en solstol, på stranden, kanske i en hängmatta, eller inne i soffan finns ljudfiler. De kan även vara trevliga när vardagliga sysslor ska göras som att diska. Tänk dig att slå på ljudet om en text för ett kort, lyssna medan du diskar, effektivt. Jag gillar själv att multitaska, dessutom har jag en tanke om att när vi gör något aktivt medan vi lyssnar skapas en bättre balans.

Men det finns även filmer för den som vill följa med i bild och ljud, för vi är alla olika, en del tar in via text, en del vill lyssna, en del vill se. Jag har skapat en kombo av dem alla, vilket du än väljer finns utvecklingen där.

Men varför skulle du vilja lära dig att tolka Tarot? Är det inte besvärligt, tar tid, är svårt? Jag har skrivit om det förr, det är som att lära sig ett nytt språk, men troligen enklare, för du har redan med dig erfarenhet som du kan koppla till korten. Jag ger dig ett system som är hur busenkelt som helst att ta in på bara några dagar, sedan finns all information där. Arkana pratas det om när det gäller Tarot, ordet betyder hemlighet, det betyder i sin tur att det finns kunskap i varje kort som är dolt i en bild. Detta är som när du läser en bok, då läser du texten, skapar bilder i sinnet, här ser du bilderna, skapar meningar i sinnet.

Tarot är det perfekta andliga verktyget att skapa vägledning från sitt inre, sitt högre jag. Det behöver inte vara djupt, det är enkelt att börja förstå varje korts budskap. Tänk dig som när du kollar in vädret, du vet vad sol, moln, regn, vind har för betydelse från bilder. För det är som att ha koll på sin egen "väderleksprognos".

Jag tänker som så, surfa runt här inne, ta en titt under rubriken "Tarot meny" de sidorna är öppna för alla. 

Passa på att bli medlem nu, en investering som ger dig hur mycket som helst i text, ljud och film samt i det alla mina bokprofiler, de ser du även under en egen sida >>>
Tänk så praktiskt att ha en bok i mobilen, du kanske lägger kort, sedan öppnar du bara den bokprofilen för att läsa svaren, som i Tarot 78 svar, eller Tarot 780 svar.

Jag gick även loss på YouTube om Tarot och denna sida, den filmen ser du här >>>

 / 14