Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Followers 33
  • Following 12
  • Updates 60
  Joined October 26, 2017

Egokick de lux

user image 2020-07-21
By: Ylva Trollstierna
Posted in: Tarot allmänt
Egokick de lux

Igår var sista webmötet för kursen Tarot och kärlek, den första i det ämnet. Vi har träffats åtta måndagar i två timmar sedan den 15 juni, de flesta hade tidigare gått grundkursen på distans. Det fanns efterfrågan på temat kärlek, eftersom jag nu mer är lyhörd för vad det finns intresse för satte jag ihop material till denna kurs som blev från min sida över förväntan. Jag var lite ledsen igår över att det var sista kurstillfället, för snacka om fantastiska kursdeltagare. Det visade sig att de ville ha en fortsättning, alltså egokick de lux, jag vet inte ens om jag kan finna ett Tarotkort som visar på den lycka jag känner att de vill ha mer, kanske kortet Stjärnan vid första tanken. Men min egokick består mer av glädjen att de har förstått korten, att de vill veta mer, samt den enorma glädjen att få förmånen att fortsätta peppa dem att tolka korten.  De sa till och med till om vad de önskade av en kurs. Jag bad att få sova på saken, idag var konceptet klart, egentligen borde jag inte vara förvånad över hur det blir, men ändå, det är helt fantastiskt. Nu får jag ha en kurs med de som kan grunden, utveckla det vidare med Keltiska Korset som är min absoluta favoritstjärna.

Jag hade kaos i hjärnan när Covid slog till, men hallå, vad hände med mina tankar om en kursgård? Men allt har en mening, så tacksam för alla distanskurser som satt fart, att ha webmöten är givande. Tycker själv att jag har funnit en bra grund, webmöte med en PDF med först korten vi går igenom, sedan allas frågor på varsitt blad, med korten där vi alla tolkar tillsammans. Sedan material samt webinaret som film på sidan, som kan ses om och om igen. Nu är det bara tid för en kurs om året här hemma i Spanien, resten är webtid. Jag har webinar söndag till onsdag, nu är det en vana och en förväntan på allt som sker de stunderna. Ikväll har jag webinar för medial distans kl. 20, till denna gång har de läst foton, sedan klockan 21 har jag grundkurs i Tarot där vi ska gå igenom korten 6-10 i Stavar samt Ess- 5 i Bägare samt alla frågor som rör veckan som kommer, arbete, flytt, ja alla de där oftast vanliga frågorna. Jag upplever att det är en enorm gemenskap på kurserna även om de är på distans. 

Det är mycket Tarot just nu, vilket passar mig otroligt bra för det är det mest spännande ämne, eller andliga verktyg som jag kan tänka mig, tyvärr ser jag inte i korten hur jag ska skapa mera tid, för jag har en sådan längtan just nu efter att skriva klart min nya version av Tarot och kärlek, men det som blir det blir. Det är nog så att det är just kärlek som är den största frågan för alla när det gäller Tarot, passar vi ihop, blir vi ihop, har han någon annan? Kommer vi att bli sambos, kommer vi att gifta oss och så vidare. Tarot kanske inte har alla svaren eller de svar som önskas men det mesta går att läsa ut, lättare om den som tyder korten har mer kunskap om vad korten visar på. Jag blir ibland förfärad när någon som tolkar får Ess i Bägare, säger till personen att den kommer att gå in i en relation. Det handlar inte om att de ser mer i korten än vad jag gör, utan helt enkelt att de inte har tillräckligt med kunskap för att förstå det fantastiska system som Tarot är. Det krävs två för att dansa tango för att göra det till en metafor.

Själv blev jag drabbad av Ess i Bägare förra veckan, för korten handlar inte bara om relationer med sex, utan i mitt fall bestämde sig en kattunge för att han bodde hemma hos hos, han kom med kärlek, men sedan hoppade vi fort till 6 i Bägare. 2 i Bägare hade som inte varit möjligt då jag inte är den enda individen i hans liv. 

Om du tror (vilket vi aldrig gör i korten) att Ess i Bägare är en ny relation, eller att Paret eller 2 i Bägare visar på att nu är kärleken här, då borde du snegla på någon av mina kurser, bara så du inte missar alla fantastiska kärleksaspekter som alla korten visar på. Vill du dessutom ha sex i en relation kommer du inte långt med de korten. Just saying ;)

Sex är en viktig del när det gäller kärleksrelationer, i det gäller det inte att ha fördomar, jag anar att jag är härdad med de flesta frågor i ämnet numera, minns hur det var för över 30 år sedan då jag fick första frågan av en kvinna om jag såg i korten om hon kunde få orgasm eller första gången jag la kort för en homosexuell man, lätt orolig att han skulle ta det fel, tidernas ändras, det gör även tolkningarna av korten. Fördel för mig är att jag hela tiden får förnya, förbättra min kunskap genom de kurser jag har. Jag är inte bara i en egokick jag är även i stor tacksamhet av att Tarotleken är min bästa vän, den som håller tyst, som ger den perfekta vägledningen som dessutom alltid finns vid min sida. 

För dig som är intresserad av att ta del av min kunskap om Tarot klickar du på denna länk för att komma till de kurser jag erbjuder >>>
http://tarotakademin.se/tarotkurser

Aktuella just nu
Du kan boka in en hel vecka hos mig i Spanien, (Ryanair har just nu kanonpriser på flyg). 19-26/9 med tema kärlek.
Tarot och kärlek distans startar 27/7
Tarot och kärlek, Keltiska Korset startar 2/8

Ps, vad tycks om bilden som jag har som kursbild för Tarot och kärlek, Keltiska Korset, oj, oj, vad spot on ;)