Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika

Journaler

user image 2021-10-28
By: Tarotkurser distans
Posted in: Tarot allmänt
Journaler

Lite lustigt att tänka sig att en av mina bästa bokidéer är journaler, i och för sig finns det lite text, nycklar till varje kort eller runa längst bak i varje bok, men ändå. Journalerna är skapade för att du ska kunna skriva in dina kort för året, månaden, veckan och dagen.

Jag fick en komplimang av en kursdeltagare, att jag var en Tarotnörd, säkert bland det finaste någon sagt om mig. Jag är verkligen såld på Tarot, jag upphörs aldrig att förvånas över korten, över allt som hör samman. Jag är en mer mental person vilket gör att det är som att lösa rebusar, pussla ihop allt som finns i en vardag.

Det gör jag även varje morgon för mig själv, som du kan se på bilden, jag lägger dagens Keltiska Kors sedan skriver jag in alla korten. I utrymmet bredvid kortmallarna skriver jag in dagen efter vad som hände, jag har koll på vädret, (över 50 så det är viktigt, speciellt nu när jag ställer om mig på andra årstider, som idag då vi har +16, lite moln och sol, som en sensommardag i Sverige). Eftersom elementet eld är viktigt för mig som är för smak, skriver jag även in dagens middag. Det hjälper mig även när jag har slut på middagsidéer, då bläddrar jag på i journalen för att få tips. Denna journal är min dagbok, förr samlade jag på personlig almenacka nu blir det journaler.

För övrigt när det gäller Tarot är denna vecka intensiv med Zoom möten för månadstolkningar, kombinerat med att jag genomläser "Tarot attraktionens lag" som blir nästa bok att tryckas. Du har väl sett alla böcker som getts ut sista tiden. Böcker som du även kan köpa som bokprofiler, läsa direkt på datorn, surfplattan eller i mobilen. 

Vi har även haft fjärde mötet för Tarotutbildningen, det var då jag fick komplimangen. Det är en ära att få ha dessa fantastiska deltagare ända till i maj månad. Ja, Tarot är nog den största delen av mitt liv, men jag kompletterar med runor och färg. Varför begränsa sig när livet är fullt av möjligheter.

Tips idag, ta en titt på mina journaler och missade du gårdagens youtube, så gäller den när du än väljer att se på den, d v s välj ett av tre kort för att få vägledning>>>.

Journal för Keltiska Korset >>> (7 kvar)

Journal för dina dagliga runor >>> (3 kvar)

Journal för Elementstjärnan, just nu utsåld, men böcker är på väg in till Sverige. 
Alla mina böcker skickas från Sverige, i priset är frakt inkluderad till dig.

Rosie
28 Oct 2021 10:05:27 @rosie-bonnierose:
Använder mig både av bokjournal för elements stjärnan och för runor. Väldigt kul och inspirerande. Samtidigt väldigt lärorikt och spännande att se vad dagen kommer att ge.