Ylva

Latest Followers:

Rosie Marie Eriksson Margareta Annika

Prioriteringar

user image 2022-02-26
By: Tarotkurser distans
Posted in: Tarot allmänt
Prioriteringar

Just nu skulle jag behöva lite mer av 7 i Mynt i min vardag, för det är inte att jag inte hinner med, utan det handlar om prioriteringar, när tiden inte verkar räcka till då har planeringen inte varit god från början.

Jag har en hel lista med "behov" alltså inte måsten utan saker som jag känner att jag behöver göra, för egentligen "måste" vi ingenting. Allt är fria val, men oftast körs de av rädsla, att inte duga, att inte vara älskad, inte vara behövd. Vilket då påverkar det mesta i vardagen. Alltså har jag skippat måsten, för jag önskar vara fri, skapande, kreativ men lite 7 i Mynt för att få en bättre planering hade varit nice.

Det är inte lätt att älska livet, vilja göra såååå mycket att prioriteringar blir som de blir, det vill säga inte alltid som hjärtat önskar utan mer efter praktiskt görande. Men jag "jobbar" på det, att ta varje dag som den kommer, för min själ har valt fantastiska lärdomar sista åren.

Jag har tre huvudintressen inom andlighet, Tarot, runor och färger, för mig hör de samman, sedan talar jag alltid om elementen och motpoler, det är vad jag prioriterar i allt. Just nu är jag lycklig i att ha tre utbildningar, en i varje tema. Ibland tänker jag att det vore lika bra att bara slå ihop dem, men så vet jag att allt behöver sin tid. Svårast vid varje moment av en "lektion" är att få det att inte bli för mycket men även tillräckligt för att det ska vara värt tiden. Jag väljer att se det som en härlig process.

I min första Tarotutbildning har vi nu haft 12 möten, för min del har de varit helt fantastiska, ibland händer det att jag sitter med tårar då vi har personliga möten, imponerad av kunskap som då inte bara är om vad korten betyder utan helheten av vägledning.

Ibland kan jag känna att dessa tre ämnen är lite för mycket av vardag för mig själv, jag lägger kort för min dag, för funderingar, jag drar runor, ristar runor, noga med färger och energier men det är en del av vardagen inte den där speciella stunden. Det kan jag sakna ibland, den där magin, att ta en stund med korten med stämning, själv har jag dem på fickan typ, eller lite överallt, de läggs på köksbordet ibland, inte så vidare magiskt kan tyckas, men magi är även det vi själv skapar av något. För det är magiskt att ha kunskapen, eller den fantastiska kontakten med korten som en allra bästa vän som alltid är ärlig.

När jag prioriterar brukar jag ta en stund med att fixa på hemsidorna, fixa med texter vilket kommer att vara min prioritering framöver i alla fall 3 veckor per månad. Denna vecka är veckan med månadstolkningar, då blir det bara korta pauser med skrivande. Men det är så fantastiskt att få följa en persons liv månad efter månad. Ibland får jag frågan om en fråga, men det är inte något jag längre gör, utan jag har ett helt team av fantastiska cert. tarottydare, jag önskar hellre inspirera dem samt tolka för mina stammisar. Allt har sin tid, men jag är mindre stressad nu än innan, mer tankar, funderingar, så många böcker jag vill skriva men först ska alla tidigare korrigeras, ges ut innan det blir något mer, men funderingar finns på Tarot och hälsa, Tarot för hundar och katter, Tarot för barn, lustigt nog passar alla de ämnena in på detta med färger som jag också nu funderar över. För jag har nog "marknadsfört" böcker och kurser i ämnet aura, chakras och färger lite galet. Som om det skulle handla om att SE auran. Sure, det är coolt, men bättre att ha kunskap om mönster samt hur energi kan ändras än att stirra på ett energifält för att få kicken att auran går att se. 

Under sommaren ska jag rita om min Prisma Tarotlek, den som har allt med sig som jag tycker är intressant, förutom grunden i Tarot, färger, runor men även kraftdjur och astrologi.

Idag är en speciell dag för det är slutet på februari, tänk dig om du tar tillfället idag med att börja eller fortsätta utöka din kunskap om Tarot, då kan du grunderna lättare inom någon månad. Har du funderat på varför du skulle lära eller vidareutveckla dina kunskaper om Tarot? Kanske du funderar på färgernas (energiernas) betydelse eller hur magiska runor är? Om du vill utveckla mer av dig själv, din kunskap då tycker jag du ska ta en titt på detta erbjudande>>>

Nu ska jag prioritera disk, även det en del av 7 i Mynt.